Kinek ilyen még a nagymamája? Ez nem volt furcsa tőle?
Tegnap anyum véletlen elszólta magát, hogy nagymamámnak rengeteg félretett pénze. Annyit sikerült kiszednem belőle, hogy több mint 10 millió forintnyi megtakarítása van, amit még dolgozó évei alatt rakott félre, hogy öreg korára ne legyen kiszolgáltatott helyzetben. Papám már évek óta meghalt, valamint azt eddig is tudtam, hogy mamám sose menne idősek otthonába (többször is hangoztatta), ennek ellenére ezt nem gondoltam volna. Most 70 éves mamám és nekünk (unokáknak) sose beszélt ilyenről, valamint teljesen jó egészségügyi állapotban van, nem szorul ápolására. Ha nem derül ki, sose nézem ki belőle, mert a lakása semmi extra, nekünk is néha szokott csak pénzt adni. Kicsit rosszul esik, hogy ezt eltitkolta. Lehet azt hitte, hogy majd mi elszednénk előle a pénzt, vagy mi? Pedig ilyenről szó sincs.
Szerintetek miért titkolta el? Más is volt hasonló helyzetben?
Köszönöm a válaszokat.
Akkor leírnám részletesebben, hogy én miért furcsálltam: 1, nagyon jóban vagyok mamával, heti többször látogatom. 2, én is kb mindent elmondom neki, ami nagyobb dolog, egy ilyet legalábbis tuti elmondanék. Az esik kicsit rosszul, hogy azt hittem bízik bennem/vagyunk jóban annyira, hogy egy ilyet megosszon. Lehet én reagálom túl ezekszerint?
Az, hogy kinek mennyi pénze van, 100%-ban magánügye, ez nem bizalom kérdése.
Ez kb olyan, mint hogy te sem mondod el a mamádnak, mikor fekszel le a barátoddal, és milyen pózban.
Nem azért, mert nem bízol meg benne, hanem mert nem tartozik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!