Volt e már nektek, hogy egy családban így fordult volna a kocka?
Szia!
Nem igen értem a mondanivalód lényegét, tiszta kesze-kúsza.(3szor indultam neki az olvasásnak). Ha meg már a múlt, miért jut eszedbe? Utálták, utálták, mostmár nem úgy van.Vagy nem szívesen vallja be. Ennyi.
A volt b.nőmnek volt még két lánytesója. az idősebbnek egy két nyelven beszélő gyerek, a másiknak számtekhez értő.
Ez mi ez? Semmit nem értek az egészből, nem is olvastam végig. Írd már le normálisan...
Volt egy barátnője (párja), akinek volt két lány testvére. Így megvan a három lány. Mind a három lánynak volt párja: az elsőé egy 2 nyelven beszélő srác, a másodiké egy számtekhez értő, csúnya srác, és a harmadik lánynak ő volt a barátja.
A lányok szülei a három fiú közül őt kedvelték a legjobban, az elsőt beképzeltnek tartották, a másodikat csúnyának, de őt kedvelték.
Aztán a kérdező odaköltözött hozzájuk, és ekkor megváltozott a szülők viszonya hozzá.
Hirtelen a másik srácot (vagy srácokat ezt nem értek) kezdték kedvelni, holott azelőtt utáltál, a kérdezőt, meg kevésbé kezdték szeretni.
Amúgy a válasz az, hogy teljesen máshogy állsz hozzá ahhoz, akivel együtt élsz, és akit csak hébe-hóba látsz. Lakva ismerszik meg az ember - szokták mondani. Ha ott élsz, sokkal többet látnak téged - a hibáidat is.
Ezért akit ritkábban látnak nyilván kedvesebb lesz, hiszen nincs ott állandóan, nem látják a hibáit. Heti pár órára midnenki tudja a szebb oldalát mutatni, de együttélésnél ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!