Mivel töltitek a nyaratokat?
Szia!
Én is 21éves vagyok. És munkát keresek, mert végeztem a sulival. Egyelőre nem sok sikerrel. Ez eléggé elkeserít.:( Ha van lehetőség alkalmi munkát vállalok(heti egyszer kétszer, ha szerencsém van egész hétre). Gyűjtögetem a pénz egy akusztikus gitárra. Meg akarok tanulni.:) Az majd leköt, úgy érzem. Emellett angol tudásomat fejlesztem minden erőmmel. Van két tengerimalacom velük foglalkozom.:) Pakolok a szobában, segítek a kerti munkákban.:)
Néha találkozom a barátaimmal, de elég ritkán érnek rá. Néha egy-egy buli is belefér.:) Nyaralás gyanánt inkább hétvégi kiruccanásokat(Balatonra akarunk menni, és Egerbe) tervezek a barátommal, most kezd egy új munkahelyen úgyhogy nem kapna szabit(meg ha én is találnék munkahelyet, nekem sem adnának).
Ezen felül rajzolok, fotózok, és szeretek bicajozni is. A jógával is próbálkozom. El akarok kezdeni futni, de még nem szántam rá magam.
Előző vagyok.
Spinning!
Én a stepdance-be szerettem bele de durván. Szerintem teljesen függővé lehet válni a rendszeres mozgástól. Csak elkezdeni nehéz.
Ha van pénzed, szerintem nézz be a legközelebbi fitness központba, és próbáld ki az óráikat. Én sok barátot is szereztem onnan, mindig jó a hangulat, ha bajom is volt, az óra végére máris szebbnek tűnt a világ, valami rend is költözött a napjaimba (ez mondjuk vizsgaidőszakban jött jól :) ) felfrissültem, szebb lett az alakom...
Most külföldön vagyok, ahol tanultok, sajnos nincs keresetem, úgyhogy itt nem engedhetem meg magamnak. Furcsa, de ez hiányzik a legjobban a pesti hétköznapokból.
Én ha lenne szabadidőm, és pénzem:
-olvasnék ezerrel
- sütnék sütiket, és szerveznék kerti partit :)
- kirándulnék vidékre, külföldre (ezt mondjuk társasággal)
- tanulnék németül. Szerintem a nyelvtanulást soha nem szabad abbahagyni!!!!
- lomtalanítanám a szobámat (most hogy 1 éve külföldön vagyok, és csak egy hétre mentem haza, rájöttem mennyi felesleges dolgot őrzök még általános iskolából :))
- BALATON, BALATON, BALATON. Egész nyarat ott tölteném legszívesebben. Olcsó a sör, jó a társaság, gyönyörű a táj.
Bárcsak unatkoznék csak egy hétre :)
21:07 vagyok: Igen érdeklődöm, mert mentőorvos szeretnék lenni és jelenleg biológia-fizika szakos vagyok a gimiben.
A Vámpírnaplóknak még eléggé az elején vagyok, de teljesen más, mint a film. Mindenesetre érdemes elolvasni, mert nekem tetszik. És nem olyan vontatott mint az Alkonyat.
Kedves vagy hogy odaadnád a jegyzeteid,annak ellenére hogy nincsenek meg, azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!