Mivel töltitek a nyaratokat?
Igaz még csak 15 vagyok, de azért írok.
Én segítek itthon ezt-azt, ezzel kábé el is megy a de. ha éppen nem átalszom :) Aztán délután olvasok, most vettem meg az Alkonyat 4. részét, és a Vámpírnaplókat. Gépezek, próbálom tanítgatni a kutyusunkat, gyakorikerdesek.hu-n lógok, illetve frissítem az elsősegély tudásom hogy ne felejtsek el sokat. Meg bioszozok, hogy ha megyek a gimibe akkor ne a 0-ról induljak.
Szép nyarat mindenkinek! :)
Tesómmal strandolás + Balaton
meg utazgatok,bicózom,ezeken kívűl filmeket nézek,meg segítek itthon ezt azt...de kb ennyi
Miért nem látogatod meg a barátaidat (akár külföldön is). Használd ki, amíg még van diákod.
Strandolni a kolléganőkkel vagy az unokahúgommal szoktam, mert a legjobb barátnőm másik városban van, s egyébként sem szeret strandolni (én sem, inkább csak fekszek a napon)
Próbáljatok meg nem csak otthon lenni a négy fal között, mert az tényleg unalmas. De pl: nekem nagyon tetszett még, hogy írta itt valaki, hogy fényképezni szokott.
Jaj, és megtanulnék fuvolán játszani (vagy zongorázni). Ezt el is felejtettem írni. Vagy festeni/rajzolni.
De most autodidakta módon sütni tanulok.
ma 20:57
19 vagyok,most végeztem a sulival a nyaramat végig bulizom,szórakozom szeptembertől pedig dolgozó nő leszek:D
Elsem hiszem,hogy szalad az idő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!