Nem megalázó? Csak akkor örökölhetek, ha szűz maradok?
Ezt az oldalát még nem írták:
És mi lenne, ha kikérnéd magadnak, mert Te amúgy is szűz akarsz lenni, mit gondol rólad, hogy ilyenekkel akar megvesztegetni?! Ha az örökségről kerek-perec lemondanál, csak semmiféle nőgyógyász, aki még a véletlenül is átszúrhatja a szűzhártyádat???
Eszerint is viselkednél, nemcsak mondanád?
Pasik miatt ne aggódj, van elég, nem maradsz le semmiről 2 év alatt.
egy korábbi válaszoló
Kedves 07-09 18:51!
Miért 16 évesen nem lehet önérzetem és büszkeségem? Ki mondja meg, h nekem mikortól lehet saját értékrendem? Majd te? Vagy 18 éves kortól? Mert volt itt előttem és utánam is jó pár 20-on és 30 éves egyén, aki nagyjából ugyan azt írta mint én, őket mégsem hurrogta le senki. Lehet, h te voltál annyira pénzéhes( vagy a te szemszögedből inkább "előrelátó"), h az erényövet is meghegesztetted volna magadnak, de én inkább költöznék a híd alá, mint h egy szenilis, vallásos, prűd öreglány hülyeségei miatt ne tegyem azt amit szeretnék. Amúgy nem azt írtam, h "nehogymár feltételhez kössék az örökségem"..., de ilyen feltétellel inkább nem öröklök semmit, köszi. És te ezt naivitásnak hívod, én büszkeségnek. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!