Nem megalázó? Csak akkor örökölhetek, ha szűz maradok?
Figyelt kérdés
Nagyanyám kikötése, hogy csak akkor lehetek az örököse, ha 18 éves koromig szűz maradok. Közjegyzőhöz akar vinni, ahol ezt okiratba foglalják és azt is alá kell írnom, hogy akár orvosi vizsgálatnak is alávetem magam. Elég sok pénzről van szó.2010. júl. 9. 17:38
2/65 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁ!te jó ég!miért akarja hogy szűz maradj?azt nem mondta?
amugy hány éves vagy?
3/65 anonim válasza:
hány éves vagy? és ha ez nem kamu én kibirnám ha téll sok pénzről van szó
4/65 anonim válasza:
ááááh. ez nagyon megalázó, sőt undorító. nem nagyon szerethet az öreglány :/
5/65 anonim válasza:
Semmit sem KELL aláírnod, ha nem akarod. -.-"
6/65 anonim válasza:
Nem megalázó egyáltalán. Akkor lenne az, hogyha az öröklést mondjuk ahhoz kötné, hogy minél több pasinak add oda magad, még akinek nem is akarod....
Tudod, valamit valamiért. Ő csak a javadat akarja, hogy ne r*bancosodj el. Ha kell a pénz megteszed.
7/65 anonim válasza:
Hát én megmondanám ennek a kedves néninek, hogy hová tegye a pénzét, és mit csináljon ott vele (ide nem írom le, mert örökre kimoderálnának érte :D)
8/65 anonim válasza:
hát elég érdekes.
Mennyi idős vagy? És mennyi idős a nagymamád? Mert egy 80 éves nénékiből még kinézném.
9/65 anonim válasza:
A sok pénz megér annyit. Nem hal bele senki ha addig nem szexel.
10/65 anonim válasza:
Ha még nem késő én sok pénzért megtenném :p 18-ig, simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!