Nem megalázó? Csak akkor örökölhetek, ha szűz maradok?
Majd írd meg, hogy döntöttél, és ha közjegyzőnél voltatok, az mit mondott, ha esetleg orvosi kivizsgálás, az is érdekelne!
(Csak tapasztalatgyűjtés miatt, hátha felajánlja nekem is valaki, és akkor legyen tapasztalatom, és végül is bárki mással is megeshet, akkor tudjuk innen, hol mi volt. Köszi előre is!)
Én simán megtenném!!!!
Én 24 éves koromig az voltam és nem kaptam egy fityinget se:S
Még a vizsgálat is megér minden pénzt.Már nem azért. de 2 év szerintem semmi.Sőt ha nagyon sok pénzt kapsz megéri,másnak meg saját magától kell összeszereznie a pénzt van aki nem is tud megélni ha elköltözik gondolj erre neked legalább lesz pénzed.nem kell ezzel kinlódnod:/.
majd azért annyit írj meg,hogy hogy döntöttél.
Nem vagy te befőtt, hogy elrakjon a nagymama eláldogálni a polcán! :D
Ez egy gusztustalan zsarolás mert ha nemet mondasz akkor: áhh milyen kis rib@nc ha meg igent akkor a pasi mondja: áh milyen pénzéhes. :S ha jelenleg nincs barátod s úgynézki nem lessz akkor aláírhatod de szerintem az orvosi részt kérdki magadnak s legyen elég a szavad neki.
Nem őskorszak, hogy majd ha férjhezmész vagy x éves leszel...
Engem 14 évesen vizsgált nőgyógyász s naná szűz voltam. (utánna is még 3-4 évig) Akkora traumát s megaláztatást addig nem éltem át, hogy milyen hideg s szörnyű. Valahogy nem volt benem késztetés annyi évesen, hogy lábat széttegyek, apám mégis elráncigált rá mondván biztos szexeltem amikor egy fiúval sétáltam 1 órát. Ugyhogy első élménynek egy nőgyógyászati asztal elég sz@r.
Azóta gyűlölöm apám.
Ugyhogy mondhat amit akar a nagyi de ez a zsarolás nem fog jót tenni a kapcsolatotoknak.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat, végigolvastam mindet és próbáltam megérteni. (most értem haza)
Azt hiszem, sokszor van az ember úgy, hogy dönteni kell az anyagi jóllét és a megalkuvás nélküli élet között.
Azért írtam ki a kérdést, mert tényleg nem tudtam melyik a fontosabb, bár mindkét oldalról kaptam megerősítést.
Ha létezne olyan férfi, aki megértené a problémámat (amit nehezen hiszek) akkor egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!