Van olyan, akinek a férje "semmihez" sem ért? Vannak belőle konfliktusok?
Azért kérdem, mert vőlegényem van, és mióta együtt élünk nagyon sok mindenen megütközök. Tényleg szinte semmit nem tud itthon megcsinálni, mindent én csinálok, én rakok össze dolgokat, én szerelgetek, a múltkor festés után (természetesen én festettem) a villanykapcsolót akarta visszarakni egy fél órát szenvedett vele, teljesen kiakadt, még el is törte, én meg csak csodálkoztam, hogy még ezt sem? (Persze nem akartam megbántani nem mondtam neki.) Ha valamit mégis csinál, ott kell állnom mellette, különben képes lenne agyoncsapatni magát az árammal is, mert annyi sem jut eszébe, hogy mielőtt belepiszkál lekapcsolja. Egyszer a zuhanycső cserélése állította szinte megoldhatatlan feladat elé, és inkább akarta megszigetelő szalagozni, mint felcsavarni egy újat. Tényleg az van, hogy vagy én csinálom meg, vagy ha én nem tudom, akkor segítséget kell hívni, még akkor is, ha mondjuk csak a számítógép újratelepítéséről van szó.
Nem utálom érte, csak a házasság előtt jól ki kell nyitni a szemet és nem szeretnék úgy járni, hogy 10 év után már rosszul legyek attól esetleg, hogy semmit se tud megcsinálni. Vannak pozitív példák is igaz?
Oh ! Ez ma már egy trendy dolog !
Jó dolog balféknek lenni, mert akkor több a szabadidő.
26 éve élek a feleségemmel szép kapcsolatban és állítom, hogy az időnként megszenvedett közös munka sokkal inkább összeköt, mint a semmittevés.
Ha kell elolvasok ezer szakkönyvet, mert csak a saját lelkiismeretes, csak anyagköltségből álló munkámban bízok.
Javaslom, hogy vegyél a férjednek egy kisebb barkács készletet szülinapjára.
Ha igényled, leírom mik lennének a legfontosabbak.
Megfogod látni, hogy előbb-utóbb használni fogja, főleg ha sikerélménye is lesz.
14.11 én is ezt láttam. Onnan tudom én is a dolgokat. Ha nem értenék hozzá, akkor meglennénk lőve teljesen.
14.22 az jó lenne ha leírnád miket vegyek neki, hátha örülne neki.
Ki mondta, hogy összeházasodtak? Tudtok olvasni bakker?
Amúgy ez nagyon gáz, a gép újrarakás kb. annyi, hogy berakod a cd-t és mindent re OK.
Figyi, ha azt mondanád, hogy a számítógépekhez ért, vagy valamihez ért, csak máshoz nem az még elmegy. De ha semmihez, akkor az nagyon gáz!
Bezzeg téged itt szidna mindenki, ha azt írnád, hogy csak tejberizst és teát tudsz főzni és fingod sincs a mosógépen melyik program micsoda, vasalni na azt meg végképp nem tudsz. Manapság az a normális, ha a férfi nem ért semmihez vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!