Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lemondanátok így a gyerektartá...

Lemondanátok így a gyerektartásról?

Figyelt kérdés

Férjemmel elválltunk, 35 ezret fizet egy fiúnk van. A válás legnagyobb oka a fukarság volt, amit akkor mutatott meg igazán mikor terhes lettem és összeházasodtunk. Most minden forintról elkell számolnom neki és az ügyvédének. Szerencsére van jó munkám, egy cégnél vagyok kőnyvelő, lakásom is van, autóm stb. Nem hiányzik ez a sok bonyodalom amit okoznak. A 35 ezret elrakom egy számlára a fiamnak, hiába a befizetésről az igazolás nem fogadja el. Zaklatnak a volt anyóssal együtt, hogy nem adok enni a gyereknek, nincs ruhája biztos nem fürdetem stb. 5 éves a fiúnk nem kis duci az igaz, inkább csontos, de hát eszik. Egy hónapig írtam miket mennyit, lefotóztam a ruháit, szobát mindent. Ez sem elég nekik. Kapott új bringát, rollert ruhákat, lego távirányítós vonatot. Elkezdett vitorlás edzésekre járni is. Megy 4 táborba, megyünk külföldre nyaralni, állatkertben szerveztem szülinapi bulit. Az apja egy forintot nem adott soha semmibe, el sem jött a szülinapjára nem hogy adjon bármit is.

Láthatáson is 1 délutánt vannak játszótéren és ennyi, nem viszi el magához.

Elegem van abból, hogy mindenhol szidnak közben meg arra nem képes, hogy a gyereket csak felhívja és felköszöntse, de az anyósom is ilyen. Havi 2x eljön a gyerekhez, akkor is azt kérdezgeti anyának van pénze? Meg hogy hol van? Nem bírom már ezt, belefáradtam. A fiamat sajnálom nagyon, már úgy mondja hogy tudja apa úgy sem hív ugye, meg neki miért nincs olyan apukája mint egy barátjának.

2019. jún. 22. 16:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy mondanék le, az a gyereknek jár és jól fog jönni. Megmondod hogy melyik szàmlára utalja, a gyereknek gyűlik.

Anyóst meg leszarnám magasról.

Ha lemondást a gyt-ról azt hiszed akkor majd többet köszöntik? Nem. Csak a gyerektől veszel el 35e havi forintot. Utálja csak szépen és anyóssal nem kell kommunikálni, ennyi.

2019. jún. 22. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
* utalja csak szépen
2019. jún. 22. 16:35
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Jo nagy taho a pali, fizessen csak az neki a legnagyobb buntetes :D sztem te jo anya vagy, a fiacskadat sajnalom. Dokumentalj tovabbra is mindent, tedd el a bizonyitekokat, ha ne adj isten addig mennenek h pereskedjenek a gyerekert konnyuszerrel tudod bizonyitani mekkora barom a kedves papa.
2019. jún. 22. 16:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanék le róla, mivel alapból ez a célja. Másrészt meg úgysem szabadulnál meg tőle meg a volt anyósodtól. A gyereknek pedig jól fog jönni az a pénz, még akkor is, ha most jól keresel. Sose tudhatod, mit hoz az élet, lehet, hogy szüksége lesz rá ha egyetemre megy, vagy lakáshoz kell önerő stb.
2019. jún. 22. 16:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknek szépen a pénzt. Azt senki sem tudja támadni. Majd ha meg egyetemre vagy hasonló, akkor jól fog jönni az a pénz! Anyós pajtást nem engedném többé a házamba, közölném vele, hogy majd a biróságon megállapodtok a láthatásban. havi egy és kész. Ócsárol a hátad mögött te pedig képes vagy ajtót nyitni? Itt pont a gyerek érdekéről van szó, és az anyós inkább rossz hatással van rá!

Közölném velük, hogy a gyerektartást tessék utalni, minden rágalmazást pedig hajlandó leszel megbeszékni a BIRÓSÁGON! Ne is reagálj a hülyeségekre, csak ügyvéd által!

2019. jún. 22. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon beteg. Le ne mondj. Ne foglalkozz vele. Nem vagy köteles elszámolni. Szerinted más családban havi 35 ezret költenek a gyerekre? Ebbe benne van a kaja, rezsi, minden, ami a megélhetéshez kell. Úgy elküldeném anyjába, ilyenekkel zaklatna....
2019. jún. 22. 16:45
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Ijessz rá, sokat dumál, még asszonytartást is fogsz kérni 😁
2019. jún. 22. 16:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Hoppsz, valahogy kimaradt a fenti kommentemből, hogy a gyereknek tedd félre egy számlára a gyerektartást!
2019. jún. 22. 16:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit had fűzzek hozzá, hogy nyugodtan fordulj ügyvédhez, és kérd, hogy az uraság szálljon be a gyerek nyaralásába, táborba stb. Na majd szépen rájön, hogy a 35 ezer nem is olyan sok mint ahogyan gondolja.
2019. jún. 22. 16:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanék le róla és nem is számolnék el vele. Exanyóssal szóba sem állnék és nem jöhetne hozzánk (találkozhatna az unokájával a láthatáson, de ezt intézze a sóher fiacskájával).
2019. jún. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!