Lemondanátok a céges bulit, ha a férjetek nem érezné jól magát?
Nem komoly, kis hőemelkedés, gyengének érzi magát.
Van egy 2 éves lányunk.
Hívj bébiszittert a kislányhoz, ha apa annyira rosszul van egy kis hőemelkedéstől. Ez gyakorlatilag inkább munka, mint szórakozás, ha jól értettem, a munkáltatók amúgy sem szeretik, ha egy nő a gyerek miatt mond le ilyen alkalmat, a férje náthája miatt meg pláne nem vet jó fényt rá. Felnőtt férfi talán túlél egy ilyen pusztító nyavalyát önállóan is.
Felteszem, ő se mondta le annak idején a tejfakasztó bulit csak azért, mert te a kórházban feküdtél szülés után.
Nézd, én télen elkaptam a fiamtól egy elég durva fertőzést, egyik nap reggel 8-tól délután negyed 6-ig 10 perc szünettel tárgyaltam úgy, hogy 39 fokos lázam volt. Utána hazamentem és még ott volt az ovis fiam, akivel azért foglalkoztam. Nem haltam bele, szóval a férjed se fog egy kis hőemelkedésbe, meg egy kis gyengeség érzésbe. Ha úgy van, hívjátok el az egyik nagyszülőt, vagy a férjed csináljon magának egy nyugis elfoglaltságot a gyerkőccel, rajzolgatás, mesenézés, kirakó, vagy bármi és ellesznek.
Én azt gondolom, hogy nem egy minden napos dologról van szó, menj és érezd jól magad! Ennyi jár neked is.
Nyilván, ha kórházban feküdne, vagy tényleg 39 fokos lázzal nyomná az ágyat úgy, hogy nem bírna felkelni és nem lenne más megoldás, akkor oké, otthon marad az ember, de azért nem az a helyzet.
Én biztos elmennék!
Nem mondanám le. A kis hőemelkedésével nem kell foglalkozni, arra még gyógyszert sem kell bevenni.
Odakészítenék egy szem Panadolt, hogy ha rosszabbodna a helyzet beveheti, és főznék neki egy kancsó forró teát mielőtt elmegyek.
A férfiak legtöbbször egy kis náthától úgy viselkednek, mintha az valami halálos betegség lenne...
Nem mondanám le. Egy kis hőemelkedés az semmi. Ezerszer dolgoztam már úgy. Otthon meg pláne ellennék.
Azt meg nem tudom elviselni, ha egy pasi haldoklik egy kis hőemelkedés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!