Lemondanátok a saját elképzelésetekről, a kertről a férjetek kényelméért?
miért nem néztek olyan kertes házat ahol kicsi a kert?
nem feltétlen kell 1200-5000nm telek
simán megoldható minden egy kb 200-300nm zöldterületen is
Nem mondanék le róla.
A család az első és a férjednek a legszűkebb értelemben vett családja már te és a gyerekei vagytok.
A szülők, sógornő stb. csak utánatok következik, ezt a férjednek is be kellene látnia, ha nem akar később elvált apuka lenni.
Nálunk igaz első baba jön de szintén ez a probléma. Én kertet szeretnék.. Sajnos nagyon kevés házat találtunk ahol kis kert lenne. Nekünk nagyra nincs szükségünk csak a macera van vele..
Ne hagyd magad!! :)
A gyerekeknek egyértelműen jobb a kertes ház. Szembesítsd a férjedet a tényekkel, ő most más jólétéért dolgozik (gondolom ingyen), és a saját gyerekeitől veszi el a szebb, jobb környezet lehetőségét.
Egyébként rengetegen vannak, akik vállalnak fűnyírást, favágást, meg egyéb kerti munkákat, és annyira nem is drágán. Javasold a rokonságnak, hogy ezentúl keressenek valakit, ha a pénz akadály, akkor legfeljebb egy kicsivel támogathatjátok őket, ha megengedhetitek magatoknak.
A favágás tényleg férfimeló, de a férjeden kívül más is el tudja végezni. A fűnyírás pedig lehet női meló is - a maminális, meg a sógörnőnél is, persze egészségtől függően. De nálad is. Te is le tudod nyírni a füvet,nemcsak a párod.
Ugyanis ha családiba mentek, neked is több lesz a dolgod, és ez a kertben kapirgáláson kívül még sokmindent jelent. Betonozni kell, fát behordani kell, felsöpörni, a bevitt kosz miatt többet takarítani, emellett ott vannak a sima házimelók, a főzés - és a nagy meló, a pindurok.
Beszélni kell a rokon hölgyekkel, és pároddal is, h mostantól másképp lesznek a dolgok, otthon kell dolgoznia. Tényleg felesleges a nagy udvar, és azt te is rendben tudod tartani. A párodnak is jár a pihenés.
én sem mondanék le róla. bár nekem nem is kell, most veszünk házat, a férjem is örömmel vág bele. én is szeretnék saját kertet, bár nem tudom hogy fog menni, utoljára kb 15éve gazoltam :) de bízok benne. lesz kettő kutyánk, meg nagy udvar a gyerekeknek, egyenlőre egy fiúnk van de még szeretnénk 1-2gyereket. lesz nekem egy kisebb-nagyobb konyhakertem és még marad egy hatalmas rész amivel nem tudom mit csinálunk, lehet gyümölcsfákkal beültetjük. én már nagyon várom a jövő tavaszt akkor fogok neki állni ezeknek.
tehát nyugodtan mondd meg a férjednek, hogy neki ti vagytok az elsődleges családja, ami nem azt jelenti hogy anyukájával ne foglalkozzon, de ti vagytok ott vele. érvelj, küzdj az álmaidért, hidd el megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!