Miért van az, hogy a házasság elején a feleség szex után zuhanyozik, de 5-10 év elteltével minden esetben a szex előtt megy zuhanyozni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 21:17
21/24 anonim válasza:
Ha nem spontán akkor elötte igen. Télen jó, hogy felmelegít ha zuhamy után hozzá bújok, nyáron meg meghizza a kedvét a jóillatú tusfürdő.:D
Utánna is gyorsan mert furcsa lenne úgy nyúlni a 7hós fiamhoz egyből.
23/24 A kérdező kommentje:
Én minden férfinek azt javaslom, hogy nézzen utána, hogy ezeknél az előtte zuhanyozásoknál nem csökken-e a síkosítós doboz súlya! A konyhamérleg tökéletes erre a célra...
2010. aug. 10. 22:21
24/24 anonim válasza:
A konkrét kérdésre én sem tudok válaszolni, nálunk a kapcsolat eleje óta az a jellemző ha lehetőség van rá,hogy előtte zuhany,utána pedig mosakszom ha van rá erőm zuhi,ha nincs reggel.
Én ilyenről nem hallottam még,hogy a házasság során megcserélődik a sorrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!