Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a házasság...

Miért van az, hogy a házasság elején a feleség szex után zuhanyozik, de 5-10 év elteltével minden esetben a szex előtt megy zuhanyozni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éve vagyok a férjemmel, az elejéről előtte és utána is fürdünk. Ha nagyon-nagyon spontán a dolog, akkor előtte nem és utána akkor, mikor lehetőség volt rá rögtön.
2010. júl. 6. 22:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nahát...

Mi sem előtte, sem utána nem zuhanyozunk. A fürdés és a szex teljesen független egymástól nálunk. Fürdünk, mert piszkosak vagy izzadtak vagyunk, és szeretkezünk, amikor lehet. Utána meg alszunk.

Mondjuk engem az sem zavar, ha a férjem izzadt, pl. nyáron. Őt se, ha én az vagyok. Egymás teste valahogy olyan,mint a sajátunk.

Ez így volt az elején is, meg most 15 év után is.

2010. júl. 6. 23:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kár, hogy nem válaszoltál arra: te milyen következtetést vontál le a fentiekből! Érdekelne.

Így nem ér kérdést feltenni:)! Mi válaszolunk, te meg nem.

2010. júl. 7. 09:13
 14/24 A kérdező kommentje:
Én nem akarok a saját kérdésemre válaszolni, azért tettem fel, mert mások eddig nem ismert véleménye érdekelne. Vizsont nem válaszoltok a kérdésre, más dolgokat fejtegettek.
2010. júl. 8. 23:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Mert nem akarja, hogy büdös legyen a p.nája. Na, kielégítő a válasz!!!

Egyébként 20 év telt el, de most is megtisztálkodom előtte, és utána is ha van még erőm hozzá, de van mikor elalszom. Azért olyan pu.ncival még sem mászkál az ember, csak meg kell utána is mosni, nem?????

2010. júl. 9. 12:12
 16/24 anonim ***** válasza:

Persze, hogy zuhanyzom szex előtt. Nézzük csak az estét:

1. Megvacsiznak a gyerekek

2. Fürdenek a gyerekek

3. Lefektetjük a gyerekeket

4. Lezuhanyzunk (mert az ember lánya ugye minden este fürdik :-D )

5. Lefekszünk aludni

6. Jöhet egy kis móka

7. Hulla fáradt vagy 3 gyerek melett, örülsz, hogy alszol

8. Reggel felkelsz, de ugye így nem mész dolgozni, tehát mielőtt a lányok kinyitnák a szemüket, gyorsan lezuhanyzol :-D

2010. júl. 9. 12:28
 17/24 A kérdező kommentje:
12:12 A házasság elején ez nem érdekelte?- vagy akkor nem gondolta büdösnek?
2010. júl. 9. 12:30
 18/24 anonim ***** válasza:

Ez tök jó kérdés!

Mi elötte tusolunk,mert mittom én miért,ne legyünk büdik ha nagyon belemerülünk,tudod nyalimegilyenek.13 éve vagyunk házasok,utána nem szoktam max. reggel.Ez haláli miket vihogok itt rajtunk.

2010. júl. 9. 13:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem ez a jellemző..

Előtte is utánna is, minimum.

2010. júl. 9. 13:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem a véleményedet, mert nem értem, min akadtál fenn a feleségeddel kapcsolatban.

Esetleg te a "nefürggyéle!"-típus vagy?

2010. júl. 9. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!