Önző vagyok ha nem akarom tovább segíteni a feleségem rokonait?
Figyelt kérdés
4éve vagyunk házasok, és másfél éve dolgozunk Angliában. Nem megy rosszul a sorunk, kamionsofőrként keresek eleget ahhoz, hogy a feleségen otthol maradhasson 3évés lányunkkal. Csak abból lett elegem, hogy amióta kint vagyunk havonta küld haza pénzt az öccsének, és az özvegy anyukájának. Másfél év alatt kb. 2000fontot küldött. Eleinte kicsit meg voltak szorulva, rezsire kellett nekik a pénzt, meg hasonlókra. Azóta az öccse dolgozik és sikerült talpra állniuk, de azóta is küld neki a feleségem havi 50-70font költőpénzt. Ami pedig nekem nagyon rosszul esik, hogy szerettem volna venni magamnak egy kicsit drágább laptopot, és a feleségem nem engedi, mert szerinte felesleges és önző dolog annyit költeni egy játékra, miközben otthol nélkülöznek.2019. máj. 5. 15:07
41/43 anonim válasza:
Az asszony megmondta,hogy nem lehet! Nem is tudom, hogy gondoltad, hiszen kell az a penz a sogorod nyaralasara! Engedd el ezt a laptop ugyet es legy tovabbra is papucs..
42/43 anonim válasza:
Szerintem nem az én dolgom az anyós es a sógor anyagi problémáit megoldani. Felnőtt emberek. Az pedig nem önzőség hogy a SAJÁT pénzed magadra szeretnéd költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!