Ikreket vár a volt feleségem de nem tudja hogy kitől?
Az a baj, hogy a gyerek hivatalosan - mivel a házasságotok alatt fogant - a TIÉD, és a gyerektartát bizony neked kell perkálni.
Úgyhogy nekem ALAP lenne, hogy kérem a tesztet bírósági úton kötelezve az exnejemet rá.
2018. jún. 5. 14:29
És egészen addig a tiédnek minősül a gyerek, míg be nem bizonyosodik teszttel, hogy más az apa.
2018. jún. 5. 14:30
3/46 A kérdező kommentje:
Nemjól irtam nem a feleségem volt ha nem csak élettársam volt bocsánat.
De ha Te családodban vannak ikrek, a volt feleséged felől nincsenek is, akkor nagyon valószínű, hogy Te vagy az apa, mivel felőled jöhetett...
2018. jún. 5. 14:35
Minden házasság alatt született gyerek apja az anya férje addig, amíg ezt a vélelmet meg nem döntik.
2018. jún. 5. 14:37
6/46 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy januarban lefekudtek 1 és 10 között és nem jött meg neki januàr 29én ezért gondolja hogy tőle terhes.de találtam egy üzenetet hogy december 6án megjött neki.és ö meg azt mondja hogy neki december 29én jött meg.és hogy ö janàrtól terhes.mondtam neki hogy decembertől vagy terhes.a férfi azt mondja hogy ő decemberbe nem volt vele.szeptermber 30ra van kiirva szülni.de hogy felhoztam a decembert akkor már azt mondja hogy oktober végére van a szülés kiirva.
Én úgy tudtam eddig, hogy az ikerszülési "hajlam" női ágon öröklődik.
Egypetéjű ikrei lesznek a volt nejednek?
Én a helyedben kérnék tesztet.
2018. jún. 5. 14:40
Az ikerszülési hajlam nem öröklődő hajlam.
Ha nem voltatok bejegyzett élettársak vagy házasok, akkor nem automatizmus az, hogy te vagy az apa.
Kérni kell a genetikai vizsgálatot mindenképpen, hiszen 'talán'-ra meg 'valószínűleg'-re nem kellene tizen x évig perkálni.
2018. jún. 5. 14:41
Csináljatok apasági tesztet.
Az hogy a te családodban voltak-e ikrek vagy sem, teljesen mindegy, ugyanis a nőtől függ (női ágon is öröklődik).
2018. jún. 5. 14:41
4es vagyok.Volt barátom családjában is elég jól voltak ikrek, az anyja mondta is, hogy ha tőle lett volna, könnyen lehetnek ikrek, én ez alapján írtam.Kérdezőnek az fog biztos választ adni, ha lesz apasági teszt.
2018. jún. 5. 14:46
Kapcsolódó kérdések: