Ikreket vár a volt feleségem de nem tudja hogy kitől?
#19 Ha többpetéjű ikrekről beszélünk, az valóban öröklődhet női ágon. Mármint a hajlam arra, hogy több petesejt érjen meg egyszerre.
Egypetéjű ikreknél nincs szó ilyen hajlamról, legjobb tudomásom szerint nincs rá genetikai összefüggés, hogy mitől függ, hogy szétválik-e a petesejt vagy sem. Mondhatni, véletlen. Ilyen véletlen miért ne fordulhatna elő férfiágon az én családomban?
Rosszul fogalmaztam, valóban, de ahogy a kérdező felsorolta, az ő családjában is ilyen van, az én családomban is ez jellemző, bizonyára sok más esetben is, mert nincs semmi extra a családomban, hogy kivételesnek gondoljam. Vagyis, akár lehet benne törvényszerűség is, attól függetlenül, hogy jelenleg nincs bizonyított. (Tudtommal, de mint írtam, nem vagyok biológus, annyit tudok róla, amennyit a magam kedvéért utánanéztem. Tévedhetek is, igen.)
Igen, a kérdező kétpetéjű ikrekről ír, de ezt még nem láttam a válaszom megírásakor. :)
Ettől függetlenül a tanácsom változatlan, kérje a tesztet. Pont.
"Bíróság tanúként meghallgatja az anyát, hogy kikkel volt szexuális kapcsolata"
És ha az anya nem nevezi meg a valós apát, akkor a büdös életben nem fog kiderülni, hogy ő-e az apa, vagy sem. Ha a jelenlegi élettárs elismerő apasági nyilatkozatot tesz, akkor úgyszintén.
"mivel neked kell gyerektartást fizetni"
Azt mondja nem házasok. Akkor nem kerülnek automatikusan a nevére a gyerekek. Tehát nem is kell gyerektartást fizetnie.
Ezért nem értem, hogy mit is akar a kérdező. Jó lenne, ha válaszolna.
Lehet, fordítva van. Talán úgy gondolja, az övéi a gyerekek, és igényt tart rájuk.
"És ha az anya nem nevezi meg a valós apát, akkor a büdös életben nem fog kiderülni, hogy ő-e az apa, vagy sem. Ha a jelenlegi élettárs elismerő apasági nyilatkozatot tesz, akkor úgyszintén."
Na igen. Ha a jelenlegi élettárs apasági nyilatkozatot tesz, a kérdezőnek semmi gondja a gyerekekkel tovább. Na de akkor mi a gond? Hacsak az nem, hogy a kérdező szeretné, ha kiderülne, hogy mégis csak az övéi a csivadékok.
Lehet kamu, és lehet nem.
Az unokaöcsémék sem házasodtak össze, de azért feleségének nevezi az élettársát. Mindig, mindenhol.
"A nők hülyék ilyen téren, fingja nincs mikor fogant!"
Tudod, hogy orbitális nagy p.r.szt vagy!?
Nem mellesleg, ostoba is.Olvass utána kicsit a dolgoknak.Elég jól lehet tudni, mikor fogant, csak hát te ahogy nézem, elég hülye vagy a témában.Ha rendszeres és normális napra pontos ciklusa van, akkor kb napra pontosan ki lehet számolni, mivel 2 nap a peteérés és a ciklus alapján az is számolható, mikor van kb az a két nap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!