Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ikreket vár a volt feleségem...

Ikreket vár a volt feleségem de nem tudja hogy kitől?

Figyelt kérdés
A feleségemmel már nem élünk együtt megcsalt és úgy ment el hogy terhes.azt kérdezte tőlem hogy vannak e ikrek a családomban mert ikreki lesznek.7 iker párvan a családomban apám oldaláról másod unoka testvéreim meg apámnak első unoka testvérei.az új férjének nincsenek a családjában meg a feleségemében sem.a férfi azt állitja hogy abban az időben nem voltak együtt.de a feleségem meg azt mondja hogy voltak.de dns tesztet nem akarnak csinálni.most van valami köze az öröklődésnek ehez az egészhez?volt már valakinek hasonló problémája?
2018. jún. 5. 14:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
66%

#19 Ha többpetéjű ikrekről beszélünk, az valóban öröklődhet női ágon. Mármint a hajlam arra, hogy több petesejt érjen meg egyszerre.

Egypetéjű ikreknél nincs szó ilyen hajlamról, legjobb tudomásom szerint nincs rá genetikai összefüggés, hogy mitől függ, hogy szétválik-e a petesejt vagy sem. Mondhatni, véletlen. Ilyen véletlen miért ne fordulhatna elő férfiágon az én családomban?

Rosszul fogalmaztam, valóban, de ahogy a kérdező felsorolta, az ő családjában is ilyen van, az én családomban is ez jellemző, bizonyára sok más esetben is, mert nincs semmi extra a családomban, hogy kivételesnek gondoljam. Vagyis, akár lehet benne törvényszerűség is, attól függetlenül, hogy jelenleg nincs bizonyított. (Tudtommal, de mint írtam, nem vagyok biológus, annyit tudok róla, amennyit a magam kedvéért utánanéztem. Tévedhetek is, igen.)

Igen, a kérdező kétpetéjű ikrekről ír, de ezt még nem láttam a válaszom megírásakor. :)

Ettől függetlenül a tanácsom változatlan, kérje a tesztet. Pont.

2018. jún. 5. 16:02
 22/46 anonim ***** válasza:
67%
Komám csináltass tesztet, hidd el olcsóbb mint 18éven át tejelni!
2018. jún. 5. 16:18
 23/46 Andizsuzsi ***** válasza:
88%

"Bíróság tanúként meghallgatja az anyát, hogy kikkel volt szexuális kapcsolata"

És ha az anya nem nevezi meg a valós apát, akkor a büdös életben nem fog kiderülni, hogy ő-e az apa, vagy sem. Ha a jelenlegi élettárs elismerő apasági nyilatkozatot tesz, akkor úgyszintén.

2018. jún. 5. 16:21
 24/46 anonim ***** válasza:
90%

"mivel neked kell gyerektartást fizetni"

Azt mondja nem házasok. Akkor nem kerülnek automatikusan a nevére a gyerekek. Tehát nem is kell gyerektartást fizetnie.

Ezért nem értem, hogy mit is akar a kérdező. Jó lenne, ha válaszolna.

Lehet, fordítva van. Talán úgy gondolja, az övéi a gyerekek, és igényt tart rájuk.

2018. jún. 5. 16:24
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

"És ha az anya nem nevezi meg a valós apát, akkor a büdös életben nem fog kiderülni, hogy ő-e az apa, vagy sem. Ha a jelenlegi élettárs elismerő apasági nyilatkozatot tesz, akkor úgyszintén."

Na igen. Ha a jelenlegi élettárs apasági nyilatkozatot tesz, a kérdezőnek semmi gondja a gyerekekkel tovább. Na de akkor mi a gond? Hacsak az nem, hogy a kérdező szeretné, ha kiderülne, hogy mégis csak az övéi a csivadékok.

2018. jún. 5. 16:31
 26/46 anonim ***** válasza:
57%
Hát, engem azért érdekelne, hogy van-e két gyerekem vagy nincs. Ha te is így vagy ezzel, akkor fordulj a bírósághoz, ők majd utasítják az exed a DNS tesztre (persze nem olcsó, és ha a te vagy az apa, akkor még ott a gyerektartás is - viszont ebben az esetben lesz két gyereked)
2018. jún. 5. 16:32
 27/46 anonim ***** válasza:
79%
Mekkora kamu... Szerinted ki hiszi el, hogy véletlenül feleséget írsz, mikor nem vagy nős? Az ember ezt nem téveszti el.
2018. jún. 5. 17:02
 28/46 anonim ***** válasza:
97%

Lehet kamu, és lehet nem.

Az unokaöcsémék sem házasodtak össze, de azért feleségének nevezi az élettársát. Mindig, mindenhol.

2018. jún. 5. 17:20
 29/46 anonim ***** válasza:
5%
Te jó ég! Ha nem veteti el szülje meg. Utána derítdétek ki kié. Előtte ne agyalj ezen! Lehet nem is a tied! A nők hülyék ilyen téren, fingja nincs mikor fogant! Honnan tudná? Ha te is odatetted neki meg a másik fazin is akkor 50-50!
2018. jún. 5. 19:19
 30/46 anonim ***** válasza:
69%

"A nők hülyék ilyen téren, fingja nincs mikor fogant!"

Tudod, hogy orbitális nagy p.r.szt vagy!?

Nem mellesleg, ostoba is.Olvass utána kicsit a dolgoknak.Elég jól lehet tudni, mikor fogant, csak hát te ahogy nézem, elég hülye vagy a témában.Ha rendszeres és normális napra pontos ciklusa van, akkor kb napra pontosan ki lehet számolni, mivel 2 nap a peteérés és a ciklus alapján az is számolható, mikor van kb az a két nap....

2018. jún. 5. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!