Ikreket vár a volt feleségem de nem tudja hogy kitől?
Figyelt kérdés
A feleségemmel már nem élünk együtt megcsalt és úgy ment el hogy terhes.azt kérdezte tőlem hogy vannak e ikrek a családomban mert ikreki lesznek.7 iker párvan a családomban apám oldaláról másod unoka testvéreim meg apámnak első unoka testvérei.az új férjének nincsenek a családjában meg a feleségemében sem.a férfi azt állitja hogy abban az időben nem voltak együtt.de a feleségem meg azt mondja hogy voltak.de dns tesztet nem akarnak csinálni.most van valami köze az öröklődésnek ehez az egészhez?volt már valakinek hasonló problémája?2018. jún. 5. 14:26
11/46 A kérdező kommentje:
Kétpetéjű ikreket vàr.de csak együtt éltünk.nem akarnak dns vizsgálatot
2018. jún. 5. 14:46
12/46 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy apai ágon is öröklődik. Nem vagyok biológus, de a mi családunkban pl ez a jellemző.
Mindenféleképpen csináltasd meg az apasági tesztet, ez most tényleg az a szitu, hogy senkinek nem lehet ellene kifogása.
13/46 anonim válasza:
És mit szeretnél? Apaság megállapítására adhatsz be keresetet. De a bíróság akkor is megállapíthatja az apaságodat, ha azt volt élettársad nem is szeretné. Gyámügy kezdeményezi az eljárást, mondván hogy a gyereknek apa kell, ez nem az anya magánügye. Bíróság tanúként meghallgatja az anyát, hogy kikkel volt szexuális kapcsolata, igazságügyi szakértői vizsgálat (dns tesztek) meg megállapítják, hogy ki az apa.
14/46 anonim válasza:
Egyszer a feleséged, aztán az élettársad, aztán meg már csak együtt laktatok? Ne haragudj, de ha volt bármiféle szerződés a kapcsolatotokról, ha nem, kérvényezni kell az apasági tesztet bíróságon.
15/46 anonim válasza:
Kit érdekel hogy a volt élettársad akar e DNS tesztet vagy sem???? Kit érdekel hogy ők ketten mit mondanak hogy mikor voltak együtt??? Megcsináltatod a tesztet azt kész. Ilyen helyzetben hogy merül fel benned hogy nem csináltatsz tesztet????? Ilyen életképtelen befolyásolható ember vagy nem csodálkozok hogy hü lyének akar nézni meg hü lyének is nézett.
16/46 anonim válasza:
Miért nem akarnak DNS tesztet? Akkor kit fognak apának hívni a gyerekek? Nagyon könnyen előfordulhat, hogy a te gyerekeid, mert apai ágról is lehet örökölni, igaz anyairól könnyebb, de szükség van a tesztre mond meg nekik is, mert még a végén te fizethetsz gyerektartást más gyerekére...
17/46 anonim válasza:
Mielőtt bármi is biztos lenne, egyet semmiképpen ne tegyél meg: ne tégy apasági nyilatkozatot addig, amíg DNS-teszt egyértelműen nem bizonyítja, hogy te vagy az apa.
18/46 anonim válasza:
Nem egészen értem a problemádat.
Akkor most az exed és a barátja magukénak vallják a gyerekeket, és neked ez nem tetszik? Vagy mi a baj?
19/46 anonim válasza:
"Én úgy tudom, hogy apai ágon is öröklődik."
Oszt ezt hogy csinálja? Az ondó addig böködi a petesejtet, amíg kettő nem lesz belőle? Ó anyám, borogass!
20/46 anonim válasza:
Mi az, hogy nem akarnak apasági vizsgálatot? Nem a mások akaratán múlik, hanem kizárólag a tieden, mivel neked kell gyerektartást fizetni. Vagy ezt te úgy képzeled, hogy ők nem akarnak és akkor te 18 vagy több éven át fizeted a gyerektartást a más gyereke után? Egyáltalán hogy tekintenél azokra a gyerekekre? Nem mindegy, hogy a másé vagy a tied! Ha te vagy az apjuk, akkor tudnod kell róla, hogy van két gyereked, meg nekik is arról, hogy te vagy az apjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!