Önző vagyok ha nem akarom tovább segíteni a feleségem rokonait?
Én itt gondolnám át ezt a házasságot. Te dolgozol, ő pénzeli az öccsét a te pénzeden, de magadra nem költhetsz? 2000 font ráadásul nem is kis összeg.
Leülnék vele egy komoly beszélgetésre, ami után vázolnám neki a lehetőségeket: vagy elemgy dolgozni, és a saját pénzéből fizeti a családját, vagy szedia cókmókját, és fel is út, le is út, de az ÉN keresetemből vége a habzsidőzsinek.
Nem önző vagy, hanem eddig voltál balek.
A kérdező kommentje:
Nekem ez így tökéletes,
AKKOR VISZONT EGÉSZSÉGEDRE ÉS NE ITT SIRJ!!!
Úristen, hol lehet ilyen pasast találni? Aki jól keres, leadja a pénzt, és ekkora papucs?
Segítsetek, mert nekem nem sikerült :-)
Szerintem sincs feltétlenül azzal gond (nekem ez fura lenne, de minden házasság máshogy működik), hogy ő ossza be a pénzt, viszont ki kell járnod magadnak, hogy öccsének most már ne küldjön pénzt. Főleg, mert bár piti összegnek tűnik, de egy évre számolva már sok.
Egyébként nem lennél önző. Azért, mert külföldön laksz és/vagy jól keresel még nem jelenti azt, hogy szeretet szolgálat vagy. Neked is pénzbe kerül az élet és te is megdolgozol a pénzedért.
A többiekre ne hallgass, mert úgy tűnik egyikük sem él házasságban... Ott nincs külön kassza, meg saját kereset, meg külön számla.
A feleséged feláldozta a karrierjét, hogy otthon maradjon a TE gyerekeddel. Valaszthatta volna azt is, hogy nem szül, nem megy férjhez, hanem "csak" simán dolgozik..... és akkor nem volna kérdés, hogy kit is támogat az ember.
Tiszteljük jobban a nőket!
Ui: Mivel neked is ugyanugy van beleszolasod a dolgokba, és dolgozol, ha megtehetitek, igenis vedd meg azt a laptopot amit szeretnél.
A kommenten eleje azoknak szol, akik itt irogatjak, hogy a ferfi keres, nőnek kuss a neve! Lehet, hogy fizikailag apuka hozza haza a pénzt, de mindketten megkeresik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!