Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önző vagyok ha nem akarom...

Önző vagyok ha nem akarom tovább segíteni a feleségem rokonait?

Figyelt kérdés
4éve vagyunk házasok, és másfél éve dolgozunk Angliában. Nem megy rosszul a sorunk, kamionsofőrként keresek eleget ahhoz, hogy a feleségen otthol maradhasson 3évés lányunkkal. Csak abból lett elegem, hogy amióta kint vagyunk havonta küld haza pénzt az öccsének, és az özvegy anyukájának. Másfél év alatt kb. 2000fontot küldött. Eleinte kicsit meg voltak szorulva, rezsire kellett nekik a pénzt, meg hasonlókra. Azóta az öccse dolgozik és sikerült talpra állniuk, de azóta is küld neki a feleségem havi 50-70font költőpénzt. Ami pedig nekem nagyon rosszul esik, hogy szerettem volna venni magamnak egy kicsit drágább laptopot, és a feleségem nem engedi, mert szerinte felesleges és önző dolog annyit költeni egy játékra, miközben otthol nélkülöznek.

2019. máj. 5. 15:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
87%

Én itt gondolnám át ezt a házasságot. Te dolgozol, ő pénzeli az öccsét a te pénzeden, de magadra nem költhetsz? 2000 font ráadásul nem is kis összeg.

Leülnék vele egy komoly beszélgetésre, ami után vázolnám neki a lehetőségeket: vagy elemgy dolgozni, és a saját pénzéből fizeti a családját, vagy szedia cókmókját, és fel is út, le is út, de az ÉN keresetemből vége a habzsidőzsinek.

Nem önző vagy, hanem eddig voltál balek.

2019. máj. 5. 15:28
 12/43 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező kommentje:

Nekem ez így tökéletes,

AKKOR VISZONT EGÉSZSÉGEDRE ÉS NE ITT SIRJ!!!

2019. máj. 5. 15:28
 13/43 anonim ***** válasza:
98%

Úristen, hol lehet ilyen pasast találni? Aki jól keres, leadja a pénzt, és ekkora papucs?

Segítsetek, mert nekem nem sikerült :-)

2019. máj. 5. 15:29
 14/43 anonim ***** válasza:
90%
Mennyit fizet a Balage Co. a sofőrködésért?
2019. máj. 5. 15:30
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha neked ez így tökéletesen kényelmes, akkor mi a probléma? Ennyibe kerül az asszony otthoni munkadíja, abból már nem fussa a te igényeidre is. Ha nem változtatsz, akkor ez így marad. Te választottad a lustaságot.
2019. máj. 5. 15:30
 16/43 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sincs feltétlenül azzal gond (nekem ez fura lenne, de minden házasság máshogy működik), hogy ő ossza be a pénzt, viszont ki kell járnod magadnak, hogy öccsének most már ne küldjön pénzt. Főleg, mert bár piti összegnek tűnik, de egy évre számolva már sok.

Egyébként nem lennél önző. Azért, mert külföldön laksz és/vagy jól keresel még nem jelenti azt, hogy szeretet szolgálat vagy. Neked is pénzbe kerül az élet és te is megdolgozol a pénzedért.

A többiekre ne hallgass, mert úgy tűnik egyikük sem él házasságban... Ott nincs külön kassza, meg saját kereset, meg külön számla.

2019. máj. 5. 15:31
 17/43 Lili8989 ***** válasza:
10%

A feleséged feláldozta a karrierjét, hogy otthon maradjon a TE gyerekeddel. Valaszthatta volna azt is, hogy nem szül, nem megy férjhez, hanem "csak" simán dolgozik..... és akkor nem volna kérdés, hogy kit is támogat az ember.

Tiszteljük jobban a nőket!

Ui: Mivel neked is ugyanugy van beleszolasod a dolgokba, és dolgozol, ha megtehetitek, igenis vedd meg azt a laptopot amit szeretnél.

A kommenten eleje azoknak szol, akik itt irogatjak, hogy a ferfi keres, nőnek kuss a neve! Lehet, hogy fizikailag apuka hozza haza a pénzt, de mindketten megkeresik!

2019. máj. 5. 15:36
 18/43 anonim ***** válasza:
"Mennyit fizet a Balage Co. a sofőrködésért?" B---szki míg leesett. :DDDDDDDDD
2019. máj. 5. 16:17
 19/43 anonim ***** válasza:
76%
Ha neked ez így jó, akkor miért írtál ki kérdést?
2019. máj. 5. 16:26
 20/43 anonim ***** válasza:
39%
50-70 font? Ha annyira jól keresel, akkor az csak aprópénz.
2019. máj. 5. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!