Mivel lepjem meg? Nagyon szeretem és valami különlegeset érdemel.
Figyelt kérdés
Páromnak közeleg a szülinapja. 24 éves lesz,február óta jegyben járunk. Szeretném meglepni őt valami különlegessel. Sajnos pénzügyileg nem szárnyalhatok nagyon pl. 50 ezres ajándék már necces lenne. Az eddigi ajándékaim nem nyerték el igazán a tetszését. Most szeretném ha tényleg minden jól sikerülne,ez lesz az első szülinapja hogy már a vőlegényem és nem "simán" a párom.
Én is gondolkozok,nem csak a kérdésre válaszolóktól várom el,hogy megoldják a dolgot.De remélem hogy kapok jó,használható tippeket is.
Ha plusz infó kell majd írok kommentbe.
2010. júl. 6. 10:35
11/16 A kérdező kommentje:
ha ez segítség akkor szakács a szakmája,szeret bulizni,szereti a spontanaitást
2010. júl. 6. 11:17
12/16 anonim válasza:
Én vennék egy olyan igazi chef kést. És belegravíroztatnám a nevét. :) Ennek hasznát is tudja venni, és mégis személyes ajándék! :)
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Ez a 17:59 tényleg csúcs :D Mennyit lehet szórakozni, mit nem adtam volna gyerekkoromban egy ilyen TV kapcsolóért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!