Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha ugrom erre a...

Normális az, ha ugrom erre a témára vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
Szóval a párom néha poénkodik a családtagjaimon, természetesen amikor nincsenek jelen. Illetve volt az édesapámra is komolyabban pár megjegyzése, egyáltalán nem csúnya szavak, de mégis én úgy vagyok vele, hogy a családom szent és sérthetetlen. Mindemellett nagyon szeretem a páromat, de ez miatt sok a vita. Egyébként szereti a családomat, nem értem miért jó neki, ha rajtuk viccel illetve ha megjegyzéseket tesz rájuk.
2019. ápr. 8. 21:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13%
Mindig elcsodalkozok azon hogy mennyi képmutató ember van, a fiatalság meg a tragarság... Az sokkal jobb ha kétszínűen a háta mögött lehordja mindennek. Mert szomorú, de ez az igazság. Nagy tragarság hogy azt mondom 'apád egy nagy köcsög, mert megszoptatott, de megérdemelten mert lusta vagy' aki ezt zokon veszi, vagy tragarsagnak veszi az vagy képmutató, vagy kis erinthetetlen lelkületű modoros f.. Sz.
2019. ápr. 13. 06:22
 22/24 anonim ***** válasza:
14%
Téged az zavar, hogy a párod "humora" a trágárság, vagyis a proli stílus. Engem is zavarna.
2019. ápr. 13. 08:18
 23/24 A kérdező kommentje:
Igen. Az zavar, hogy habár tudom valójában jó szíve van és valóban nem gondolja komolyan amiket mond, de mégiscsak sokszor trágárság. Persze mindezek ellenére jól megvagyunk, szeretek vele élni, de hát nem bánnám, ha ezen többet nem veszekednénk :D
2019. ápr. 13. 16:00
 24/24 anonim ***** válasza:
A köcsög az egy népművészeti cserépedény, nem trágár szó.
2020. jún. 4. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!