Normális az, ha ugrom erre a témára vagy túlreagálom?
Érdekes, mennyi embernek tök természetes, ha a hozzátartozóját leköcsögözik.
Kérdező, a saját családtagjain is poénkodik, vagy csak a tieden?
Én se tűrném ezt.Lehet valaki vicces, de ne bunkó.
Gondolom akik itt azt írták, túlreagálod, fiatalabb korosztály.Sajnos sok fiatalnak a trágár beszéd természetes.Fiatalok közt dolgozom, nem is tanulatlanok, de ledöbbenek gyakran, hogy beszélnek egymással, telefonon párjukkal.Például:azt mondja a férjének, csak úgy viccesen:Hogy rohadnál meg!Nevetve, nem komolyan gondolja, mert amúgy szereti.
Én ilyet mondanék az amúgy nem érzékeny férjemnek, összedőlne benne minden.Mert a tisztelet fontos.
Kedves Utolsó!
Mondjuk így, hogy írtál egy példát valóban nem tűnik ez nagy dolognak. Tehát kezdem én is látni a lényeget. Attól függetlenül nekem ez a poén nem annyira jön be, de nekem is vannak olyan dolgaim, amik neki nem tetszenek,egy kapcsolat pedig kompromisszumra épül. Mindenkinek köszönöm a hozzászólást! :)
Tulreagalod.
Felesegem szokott viccelodni a sajat csaladjarol meg az en csaladomrol is meg felemlegetjuk hogy kinek milyen fura szokasa van vagy milyen ego dolgot tett.
Nincs ezzel gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!