Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha ugrom erre a...

Normális az, ha ugrom erre a témára vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
Szóval a párom néha poénkodik a családtagjaimon, természetesen amikor nincsenek jelen. Illetve volt az édesapámra is komolyabban pár megjegyzése, egyáltalán nem csúnya szavak, de mégis én úgy vagyok vele, hogy a családom szent és sérthetetlen. Mindemellett nagyon szeretem a páromat, de ez miatt sok a vita. Egyébként szereti a családomat, nem értem miért jó neki, ha rajtuk viccel illetve ha megjegyzéseket tesz rájuk.
2019. ápr. 8. 21:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod...
2019. ápr. 8. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát szerintem ezt nagyon túlreagálod. De nem baj ez, csak más környezetben nőttéll fel. Fogadd el, hogy más családoknál, más társaságban ez a viccelődés teljesen normàlis lehet. De szerintem ezt te is érzed hogy tényleg csak viccelődik, vagy valami komolyan sértőt mond. Mert a köcsög az ilyen helyzetben nem sértő nekem még van amikor anyukám szemébe mondva is kicsúszik a számból ha valamiért viccelődik velem, pedig mindennél jobban szeretem. Ha azt mondaná, hogy “apádnak annyi esze sincs mint egy csirkének” és ezt teljesen komolyan egy vita közepén, na az már sértő lenne.
2019. ápr. 8. 23:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Így a példa alapján nagyon túlreagálod. Lazíts!
2019. ápr. 9. 09:41
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor a csúnya szavaknak semmi súlya nincsen, sajnos én is gyakran használtam trágár szavakat, és nem sértésnek szántam..
2019. ápr. 9. 11:32
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Fuhh, nagyon hamar elegem lenne ilyen emberből a környezetemben, aki ennyire betegesen túlreagálja a dolgokat... :D
2019. ápr. 9. 13:18
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon túlreagálod
2019. ápr. 9. 15:04
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Csak hogy még egy ember legyen: nagyon durván túlreagálod, én nem bírom elviselni az ilyen embereket. :(
2019. ápr. 9. 21:38
 18/24 anonim ***** válasza:
19%

Érdekes, mennyi embernek tök természetes, ha a hozzátartozóját leköcsögözik.

Kérdező, a saját családtagjain is poénkodik, vagy csak a tieden?

Én se tűrném ezt.Lehet valaki vicces, de ne bunkó.

Gondolom akik itt azt írták, túlreagálod, fiatalabb korosztály.Sajnos sok fiatalnak a trágár beszéd természetes.Fiatalok közt dolgozom, nem is tanulatlanok, de ledöbbenek gyakran, hogy beszélnek egymással, telefonon párjukkal.Például:azt mondja a férjének, csak úgy viccesen:Hogy rohadnál meg!Nevetve, nem komolyan gondolja, mert amúgy szereti.

Én ilyet mondanék az amúgy nem érzékeny férjemnek, összedőlne benne minden.Mert a tisztelet fontos.

2019. ápr. 10. 14:13
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Mondjuk így, hogy írtál egy példát valóban nem tűnik ez nagy dolognak. Tehát kezdem én is látni a lényeget. Attól függetlenül nekem ez a poén nem annyira jön be, de nekem is vannak olyan dolgaim, amik neki nem tetszenek,egy kapcsolat pedig kompromisszumra épül. Mindenkinek köszönöm a hozzászólást! :)

2019. ápr. 10. 15:41
 20/24 anonim ***** válasza:
27%

Tulreagalod.

Felesegem szokott viccelodni a sajat csaladjarol meg az en csaladomrol is meg felemlegetjuk hogy kinek milyen fura szokasa van vagy milyen ego dolgot tett.

Nincs ezzel gond

2019. ápr. 13. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!