Miért ilyenek? Nem értem miben más ő mint a többi?
Nagyon sajnálom a férjemet. Megvettük a családi otthonunkat amit renoválni kell. De nagyon. Férjem reggel 7-től este 5-ig dolgozik utána eszünk és csinálja a házat. Én segítenék neki meg tudnék is, de van egy 7 hónapos babánk így nem bírok. Van egy 16 éves testvére (nem, tanulni nem szokott egész nap a laptopon játszik vagy ha véletlen nem akkor motorozik) aki semmit nem segít neki pedig tudna. Nem azért kellene, hogy segítsen mert muszáj de ha az emberséget néznénk férjem egész nyáron munka után dolgozott náluk + még össze nem jöttünk az anyja minden pénzét elvette. Ebből eredően szerintem az lenne a minimum hogy ha tud segítene. Esetleg ha anyósom eljönne néha néha vigyázni az unokájára már az is nagy segítség lenne, akkor tudnék férjemnek segíteni. De nem. Egyik sem. Pedig itt laknak 20 percnyire.
Férjem is teljesen ki van merülve, nem tudom meddig bírja. A testvére egy elkényeztetett kis ficsúr az anyja mindent rá hagy, mindent megvesz neki aztán jön hozzánk pénzt kérni. Majdnem az egész család úgy kezeli azt a fiút mintha legalább valami atomfizikus lenne.
Eljön hozzánk előveszi a laptopot és lesi mit kap (sűrűn szoktam sütni sütiket hobbiból a kislányommal így legalább lefoglalom magam). Az bánt a legjobban, hogy a kislány nagyon szereti őt és folyton gagyog neki ő pedig rá se hederít. Férjem tegnap oda szólt neki, hogy vedd már fel kicsit nem látod, hogy neked mondja. Erre fogta a kabátját, hogy majd legközelebb és lelépett.
Most az egyetlen megoldás, hogy anyum 2 hetente hétvégén eljön vigyázni a kislanyra 70km-ről) de az nem sok idő azért.
Miért ilyenek? Anyósom mindig is ilyen volt, de a fiú nem. Ő az utóbbi időben változott így meg.
Bocsi ha hosszú volt ideges vagyok muszáj volt kiírnom magamból...
Olyan buták vagytok. Minrk egy 7 hónapossalolyan házat venni, amit nagyon fel kell újítani, ráadásul a férjed egyedül csinálja! ! és egy 16 évestől vártok segítséget? komolyan?
még kéne vagy 2-3 szakember, és haladnátok.
Nem mondtam hogy szakember. BARÁTAITOK vannak? Akik legalább kicsit segítenek. Barátnő aki vigyáz a gyerekre kicsit.
Még mindig ott járunk, hogy vagy nem kellett volna egy házat vennetek, ami félig rom, hogy aztán belerokkanjatok, vagy pedig nem kellett volna még gyereket szülni. Most már fene bánja, de azt sem értem miért kell mindennap annyira ezzel szórakozni, hogy még *zarul is legyetek miatta. Szenteljétek rá csak a hétvégéket, vagy a munkanapokból csak 2 délutánt, pihenjetek is. Anyámék is rom házat vettek, de nem is vágtak mindent puccba 1 év alatt, hosszú évek keserves munkája volt.
A másik, ne mondd már hogy 7 hónapos gyerektől semmit nem tudsz csinálni. Venni kell neki elkerítőt vagy kiságyat amiből nem tud kimászni. Bekapcsolod a tévét oda rakod a játékait, előbb utóbb majd tudja hogy foglalja el magát, akkor is ha eleinte sír. Tán főzni sem főzöl és wc-re sem mész el egyedül míg párod nincs otthon hmm?
* ha nem is , na .
De olyan bosszantó tényleg , mikor emberek ennyire nem gondolkoznak!!
Nincsenek olyan barátok. Én meg nem sok embert ismerek. Egyébként nem, egyáltalán nincs el a kislany ha egymaga van. Főzés közben magamra kötöm, de a poros munkánál hogyan?
Férjem kőműves egyébként azért csinálja ő, testvére pedig azért lett megkérve vagyis ő mondta hogy segít először hogy legyen zsebpénze mivel tavaly nyári szünetben férjemékkel dolgozott tehát tudja csinálni. Nem építeni kell csak renoválni
Igazából mit szeretnél akkor? A 16 éves gyerek segítsen be az építkezésbe, anyós járjon át vigyázni az unokára, a sógorod meg vagy ne menjen át hozzátok, vagy ha megy, akkor a pici gyerekkel foglalkozzon? Vagy mit?
Elhiszem, hogy nehéz ebben a helyzetben, de ti csináltátok magatoknak, ezért alapvetően nektek kell megoldani, nem mástól várni a segítséget. Attól, hogy már bocsánat, de szültél egy gyereket a semmire, még nem lesz kötelező pl. a nagymamáknak átjárni hozzátok segíteni.
Szerintem inkább magadat sajnálod, nem a férjedet. Gondolom nem nagyon figyel rád senki, meg a gyerekedre sem, és ez bánt. Nem tudom, szerinted miben tudnál besegíteni a férjednek, de ha sütit sütni tudsz a gyerekkel, akkor mást is. Próbálkozz.
Ha folyton csak arra vársz, hogy majd mások megoldják helyetted a problémáidat, akkor sok nehézség fog még rád várni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!