Hova tudok fordulni segítségért mikor az édesanyja elakarja venni a gyermekem?
Mióta van veled a gyerek, van-e erről bírósági határozat?
Egyáltalán nálad van-e a fiad elhelyezve hivatalosan.
Sokal több információt légyszíves.
Kevés infó.
Közös felügyeletben vagy hogy van a gyerek Nálad? Van-e munkád? Exnejednek van-e? Iszik-e vagy folytat-e olyan életmódot? Te?
Ügyvédhez, elsősorban.
A beadványokat semmiképpen se te írd meg, ha jó benyomást akarsz tenni a bíróságra.
Ebből gyerekelhelyezési per lesz, bizonyítanod kell, hogy jó helyen van a gyerek nálad, el tudod látni, stb.
Az anyának ugyanezt kell bizonyítania.
Ahol a bíróság megítélése szerint jobb helye van, oda ítéli.
És könyörgöm, a helyesírásodon javíts, mert az biztos nem jó pont, ha a 7 és fél éves gyerek jobban ír nálad... (márpedig remélem, hogy jobban ír...)
Ez egy nagyon kacifántos történet..De próbálom röviden leírni.Mikor a gyermekem született én nős voltam az édesanya férjnél volt/nem éltünk soha együtt/A gyermekemet haza vitte a férjéhez,és az Ő nevét is kapta/független attól,hogy én voltam jelen a szülésnél is,és én közöltem a gyermekem születését a feleségemmel is.Az édesanya becsapta a férjét neki nem mondta meg az igazat!!!Amikor a kórházat elhagyták sírva néztem,hogy elviszik a gyermekemet,de az anyja megnyugtatott,hogy láthatom mindig/én sem tudtam mit csináljak/mondtam neki,hogy nem tudom meddig tudom ezt az állapotot fent tartani és 3 hónap után kértem költözzön el mert én ragaszkodom a gyerekemhez!!!!-addig is minden nap lopva látogattam mikor kihozta a levegőre/pedig Vecsésen laktak én meg a 2.ker-en.Az édesanya elköltözött az általam bérelt lakásba Angyalföldre./Elmondani szeretném mielőtt belekötnének és már az elején megmondtam,hogy nem válok el!!!!!/Hitegetés nem volt!!!!Tanúkkal tudom igazolni,de ezt az édesanya is elismeri.3 év gyes következett mindent én fizettem,minden nap a gyerekemmel voltam,ha az édesanya kérte ott is aludtam!!! A feleségem is elfogadta ezt a helyzetet.Az egész nyarat együtt töltöttük a balatoni házamban amíg a gyes tartott,azután már én voltam lent a gyerekkel volt,hogy 1 hónapig folyamatosan!!!-az édesanya nem jött le---még hétvégén sem---igaz hét közben dolgozott.Első év után vettünk közösen 1 lakástamit felújítottam minden lelett cserélve/igaz csak egy 58nm panel1 +2 félszobás/az édesanya nevére amit most letagad de bizonyítani tudom ,hogy közösen vettük még felvétel is van arról,hogy elismeri/rögzített hang/ és hogy teljes legyen a kép egy autót is kapott tőlem az Ő nevére,amit szintén elismer/igaz az autó most nálam van de nem tudom eladni mivel az Ő nevén van/---BOSSZÚ!-de folytatom.Az édesanya munkabeosztása olyan volt ,hogy másnaponként dolgozott akkor este 20h-ig mire hazaért cca 21h lett Én minden nap ott voltam mikor nem dolgozott akkor is!!!-mentünk a gyerekért a bölcsődébe később az oviba,amikor dolgozott csak én mentem/minden másnap/akkor én etettem fürdettem játszottam meséltem tisztába tettem stb. Nagyobb baj cca 6 éves koráig nem volt/eltekintve a kisebb vitáktól,de hol nincs?/ azután ment volna iskolába.---egyszer az édesanyja megkért vigyem el hozzám a gyerekemet ,mert ahol dolgozik buli lesz és egy vidéki barátnője nála fog aludni.Mivel elég nagy az a lakás voltam olyan hülye,hogy felmentem azt hiszen nem kell írnom,hogy egy másik pasi volt ott!! ott álltam a gyerekünkkel---és kértem menjenek el mert leszeretném fektetni!!!!-elmentek----de innen pokol lett az élet.Tudtam,hogy egyszer eljön mikor más hapsi kell hiszen cca 20 év van köztünk/de azt hittem a gyerekünk SZENT!!!Én szerettem volna,hogy menjen iskolába Ő nem!!!Ezért Nevelési Tanácsadóba küldtek/az óvoda is azt mondta,hogy iskola érett!!!Ott az édesanya max-san ellenem fordult,és kiállítottak egy olyan papírt,hogy az apa idézem" az édesanya tudta nélkül megjelent és az ajándékba vett autót is vissza lopta"nem így volt---de kérdezem ha így lett volna akkor is miért kell ezt egy iskolába váló íratáshoz ezt csatolni?/ha valaki nem hiszi bemásolom!!!
Lényeg az édesanyát javasolták/a gyermek gondnokságára/ ez nem ítélet csak javaslat/ a másik probléma az volt ,hogy én másik iskolába szerettem volna íratni ,amit Ő el is fogadott volna az elején de mégis abba íratta most jól figyelj!!! -idézem "SZUTYOK" iskolának nevezett rögzítve van/telefonon ellenőrizhető!!!Ilyen egy szerető anya!!!Ezek után már én nem járhattam fel a lakásba!!!---ezért az utolsó év úgy telt,hogy egyik nap nálam volt másik nap nála...ezt a gyerek is elfogadta--mivel jobb nem volt!!!---na most jön a legcsúnyább része a szennyes teregetés ---nem szoktam de a gyermekemről van szó!!!!
Amikor már éreztem ,hogy nem sokáig járhatok fel a KÖZÖSEN vett lakásba az iratok között találtam egy BÍRÓSÁGI ítéletet ahol az édesanyát 2 év próbára ítélték áruházi lopásért 21 e ft értékben lopott!!!!---én nem tudtam erről
a gyermek akkor volt 3 és féléves mikor ez történ mert vele volt /babakocsiba/ rejtette SZÖRNYŰ!!! mint a c......k Közben a köztünk levő viszony nagyon megromlott.Nincs vége...Ő közben felvette a nevem,eddig ez nem érdekelt ,de ezek után ebben a helyzetben már jobban /mikor más partnere-barátja van/Ő azt mondta,hogy ezt bárki megteheti bemész az Önkormányzatba és kéred a név változást 10 ezer ft...Nem akartam elhinni,hogy ez így megy.Elmentem azt mondták ez akkor lehetséges ha senkit nem sért a név és nincs a közeli hozzátartozok között ilyen nevű.De ha komolyabban érdekel menjek el az Igazságügyi Minisztériumba. Elmentem.Ott tudtam meg,hogy a nevemben kiállított egy papírt két hamis tanúval aláíratta és így vette fel a nevem!!!---ezért a Minisztérium hivatalból átadta a rendőrségnek okirat hamisítás miatt.Mivel a 2 év próbába ez beleesett összevonták és megbüntették 300e ft-ra./ Megjegyzem ha elmondta volna nem megyek el!!!!/Ezek után jött a gyerekemmel való zsarolás.
A következő módon!!!KÉRLEK FIGYELJ!!!-idézem/rögzített beszélgetés/"LudasMatyi 3szor adja vissza
1.Nem fogod látni ......../a gyereked/
2.Évekre vissza perelem a gyerektartást!
3.Nem fogod tudni eladni az autót
És per pillanat így is van!!!
Beadta a Bíróságra Ő a felperes és az első tárgyalás alkalmával csökkentették a láthatásom/ már 2 hetente láthatom hétvégén és hét közben 1 nap mehetek érte az iskolába.A szünet fele az enyém---kivétel a nyári/legfontosabb/ 11 hétből négy volt az enyém 2x1hét 1x 2hét itt tartok cca 3 havonta van egy tárgyalás eddig oda jutottam most kezdik az én tanúimat meghallgatni/de érzem ,hogy hova próbálják alakítani ,mivel mindenki Nő a Bíró is!!!/Az Ő tanúi 1 barátnő+ az édesapja össze vissza hazudnak/részben bizonyítani tudom/Ennyi röviden iskolába elvagyok a tanárok előtt vágva /Ők is Nők/ látják anya többet mehet a gyerekért biztos az apa a hibás!!!---sportra szerettem volna járatni /fiú gyerek de az anyja nem engedi---én fizetném!!!!papíron még közös felügyelet van de semmit nem érek vele!!!!Még nincs ítélet!!!De szerinte ez még több év!! és látom a gyermekem megy tönkre és egyre rosszabb a magatartása "zöld alma" minden nap És nem tudom elmagyarázni,hogy apa erről nem tehet!!! Lehet engem elítélni de én nevelni és gondoskodni szerettem /szeretnék!!/ a gyerekemről -de nem ez a lényeg!!!Pedig mindenhol azt hallom mi a gyerek érdeke.Én azt szerettem volna ha 50-50 % de az anyja nem fogadja el lényeg a BOSSZÚ!!!Így én is kénytelen voltam beadni egy ellenkeresetet mert nincs más lehetősége,és közben nézni ,hogy megy tönkre lelkileg a gyerekem!!!Sokan több szülő aki ismeri az óvodából,pszichopata!! .-az mert normális ember nem akarhat rosszat a gyerekének!!!-de hogy tudom bebizonyítani ilyen törvények mellett!!!Annyit elárulok a következő tárgyalás okt.eleje
Köszönöm,hogy elolvastad---minden tanácsot meghallgatok akkor is ha rám nézve hátrányos.
Nem értek a jogi dolgokhoz, de szerintem nem nagyon tudsz mást tenni, mint jogilag rámászni az anyára.Mindent összeszedni, ami azt mutatja, hogy te alkalmasabb vagy a gyermek nevelésére, ill. ő mi miatt alkalmatlan. A másik felet is meg kellene hallgatni, így nem korrekt véleményt mondani. De a leírásod alapján morálisan nem egy követendő példa a gyerek számára. Te az anyagiakat hagyd, a lakást és az autót, mert az nem vet jó fényt rád, hogy ezen acsarkodsz az anyával. Én visszaadnám az autót is, hisz az csak egy tárgy, a fiad többet ér. Az egy jó pont lenne. Emeld ki, hogy anyagilag biztosítottál mindent a gyermekednek, de ne követelj vissza semmit, mert akkor úgy fog tűnni, te is csak bosszúhadjáratot folytatsz! A gyermekelhelyezésre koncentrálj, és add be, amennyiszer szükséges! Előbb-utóbb az anya pénzét és idegeit felemésztik a jogi hercehurcák, elfárad a védekezésbe, és ha te elég kitartó vagy, nyerni fogsz. A bírók sem akarják majd ezt az ügyet huszadjára tárgyalni, így engedni fognak talán. De azt is tartsd szem előtt, hogy a gyermek mindenképp megsínyli ezt az időszakot, meg leszel utáltatva vele, ő tönkre fog menni érzelmileg!
Sajnos a magyar jog nem ismer igazságot:( Mindent figyelembe véve, ha a gyerek érdekeit vesszük, akkor ő úgy jár a legjobban, ha nem pereskedtek a feje fölött, megpróbáltok békés kapcsolatban lenni az anyával, a láthatáson törődsz vele és biztosítod a szeretetéről. Ez esetben talán, ha nagyobb lesz, és az anyja tényleg nem megfelelő anya, akkor ő fog hozzád költözni önként, és a legnagyobb diadal az lenne a számodra.
Sajnálom, ha vigasztalót nem tudtam írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!