Parommal tobb mint 2 eve vagyunk egyutt es a tegnap az edesanyja arra kert, hogy tegezzem. Mit tegyek? [tobbi lent ]
Ha megkérd tegezd... Biztos, hogynsokáig még bebfog csüszn magázós mondat is, de nincsen azzal gond... Egy idő után átállsz.
Nekem igaz 1, 1,5 év után volt ilyen,kb kellett 1 év, hogy rendesen átálljak, viszont én nem találkozom velük gyakran, olyan 2 havonta...
Attól hogy sókolomot köszönsz esetleg, még myugodtan tegezheted, eleinte, amíg nem szotamhozzá, mindig bíztam benne, hogy reggel vagy este találkozunk, akkor nem fura a napszaknak megfelelő köszönés, főleg,mhogy mindenki felé használom...(nagyszüleim, tesóm, barátaim szüleim)
szia!
"...Parom azt mondja, hogy meg egy baratnojet sem kerte erre az edesanyja.."
Köszönd meg, és fogd fel ugy, hogy egy jónak igérkező anyós-meny kapcsolat van indulóban.
Ha f. vagy, vedd megtiszteltetésnek.
Nem kell feszengeni ) majd megszokod idővel.
Engem 6 év után sem kértek meg rá, pedig a szülők összes testvéreit (náluk idősebbeket) tegezek.
Én megtiszteltetésnek venném, bár mi szerintem sosem fogunk tegeződni...
Ez van.
A fiam barátnőjét az első találkozáskor megkértem, hogy tegezzen.
Mondjuk fura is lett volna a másik szitu, mert 20 évesek, én meg 36 vagyok, szóval kicsit nevetséges lett volna....
Megértelek, engem félév után kért meg anyósjelöltem, és már úgyis fura volt, kellett pár hét, mire megszoktam, de pl. a keresztnevén még most is ritkán szólítom, azt nem bírom megszokni.
Amúgy a válasz egyszerű: tegezd, a felkérést nem elfogadni nagyon bunkó és egyben gyerekes is volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!