Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Parommal tobb mint 2 eve...

Parommal tobb mint 2 eve vagyunk egyutt es a tegnap az edesanyja arra kert, hogy tegezzem. Mit tegyek? [tobbi lent ]

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa ez nekem. Bar sokszor elkepzeltem, hogy mennyivel konnyebben tudnank beszelgetni, ha tegezhetnem. Most viszont megis feszengek meg a koszonestol is. Parom azt mondja, hogy meg egy baratnojet sem kerte erre az edesanyja
2013. júl. 28. 05:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

utolso vallaszolo.

Mar elso perctol tudtad tegezni?Pl mikor talalkoztatok Szia-t koszontel?

2013. júl. 29. 11:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy egy húszévesnek mindenki, aki elmúllt harminc, vén fäsz, meg öreg picsä. De hidd el, hamarosan rájössz, hogy egy negyvenes nő még egyáltalán nem öreg. Tegezd nyugodtan.
2013. júl. 30. 16:48
 13/15 A kérdező kommentje:
nem a koraval van a baj,mas nalla idosebb emberek kertek,hogy tegezzem oket es siman ment.De o anyosjelolt :)) ezert nagyon furcsa! Erdelyben lakunk,s olvastam,hogy itt ez annyira nem szokas...Elmondtam nehany ismerosnek is es rogton olyanokkal jottek,h "naaa aztan" meg stb......edesanyam sokkal idosebb mint parom edesanyja..... anyumnak is mikor mondtam akkor csuful megnezet s intette,h ne.Igy eleg nehez,h mindenki csak ki akad ezen s csuful nez ram,s senki sem biztat kicsit,hogy oruljek ennek,hogy ilyen anyosom lessz :) de legalabb ti segittek nekem :) s meg gy ismeretlenul is jol esik :) mar csak batorsagot kell osszeszedni :D :))
2013. júl. 31. 08:38
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Engem a párom anyukája már akkor meg kért hogy tegezzem mikor először vitt be mutatni! :)

Nagyon sokat beszélgettem vele olyan mint a barátnőm!

Aranyos kedves nem kotnyeles nem tudok róla rosszat mondani! :)

2013. aug. 1. 19:54
 15/15 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi fura anyum 40 mamam meg 78 es tegezik egymast :)
2013. aug. 13. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!