Hova tudok fordulni segítségért mikor az édesanyja elakarja venni a gyermekem?
Az első két sornál nem bírtam tovább olvasni, ne haragudj, de se írni, se fogalmazni nem tudsz.
Annyiból az jött le, hogy hivatalosan nem te vagy az apja a gyereknek.
Nevemen van a gyermekem/ mert fél éves korában csináltattam dns és a nevemre vettem./
Köszönöm az őszinte kritikád.
Ez egy bonyolult ügy, fordulj ügyvédhez. Ugye van ügyvéded?
Sajnos túl sok jót nem jósolok. Ha az édesanyánál helyezik el a gyereket, akkor tényleg csak kéthetente egy hétvégét fognak neked engedélyezni.
Az, hogy kié a lakás, most mellékes, azt ne keverd bele az ügybe, mert rosszul fogsz kijönni a bíróságon. Egyébként a lakást is lehet esélyed visszaperelni tőle. Ha bizonyítottan te vetted, saját pénzedből, akkor létezik egy olyan törvény, hogy valaki érdemtelenné válik az ajándékra. Emiatt is egyeztess egy ügyvéddel.
Tehát ebben az esetben csak egy jó tanács van: fordulj mielőbb ügyvédhez.
Van ügyvédem---már zajlik a per több mint 1 éve/nem ajándékba vettem a lakást én a felét fizettem,de most nem a lakás a lényeg/ezt csak azért írtam,hogy igenis azon voltam,hogy normális körülményeket biztosítsak a gyereknek és az édesanyjának DE A GYEREKEN VAN A HANGSÚLY!!!
Köszönöm,hogy megtiszteltél a válaszoddal
Keress egy sokkal jobb ügyvédet, ha kell a legjobbat.
Úgy tűnt ki, hogy anyagiakban nem szenvedsz hiányt, tudnád fizetni.
Egy jó ügyvéd el tudná venni az anyától a gyereket (lopás, amihez a gyereket használta fel plusz az okirathamisítás jó alap, hogy erkölcsileg nem tudja a megfelelő nevelést nyújtani) mindemellett minél hamarabb kellene, mert még jöhettek azzal is, hogy sac/kb ugyanannyi isőt töltöttetek a gyerekkel, mintha közös felügyelet lett volna...
Megmondom őszintén biztosan ez az ügy sem fekete és fehér, meghallgatnám az édesanyát is, de most ezezk az információk alapján ezt tudom tanácsolni.
Egy szuper ügyvéd mindent megold.....
Neked is köszönöm a tanácsot,csak sajnos az ügymenet/A TÁRGYALÁS/ amit én nem ismertem soha-nagyon furcsán zajlik.Alig jutok szóhoz/úgy szólván semmi/csak arra felelhetek amit kérdeznek-én kérdést nem tehetek fel!!/pl:az édesanya tanúinak!/Ami számomra egyértelmű a Bíró nem is reagál rá Pl: az édesanya azt hazudja,hogy én "hébe-hóba"látogattam a gyerekemet főleg az első 3 évben AMI NEM IGAZ!!!!-még a saját barátnője /tanúja/ is azt mondta ,hogy az első 3 évben semmi probléma nem volt köztünk!!!!Az én tanúm az óvónéni azt vallja,hogy azt hitte,hogy férj feleség voltunk!!!!annyira sokszor látott együtt a "játszon" az ovódába stb. Rögtön látszik az ellentmondás,de a bíró nem vesz róla tudomást....de sorolhatnám a többit is....nagyon elfogult a bíró és nem tudok mit tenni mint reménykedni a következő tárgyalásban-és közben az édesanya folyamatosan érezteti és hangoztatja
.,hogy semmi közöm a gyerekhez/amit a feleségemmel közölt is telefonon./annyit még közölnöm kell,hogy a barátja egy kevésbé iskolázott ember és egy "gyülekezet" tagja....
A bíró ellen elfogultság gyanúja miatt nem lehet kifogást emelni, és másikat kérni? Ezt kérdezd meg az ügyvédet.
Ha az anyuka párja Jehova, őmögöttük komoly jogi háttér van, talán ez lehet a magyarázat a tárgyalás furcsaságára....
Nem Jehova/ bpa.hu
Én is gondoltam már elfogultságra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!