Miért születem cigánynak? Miért nem lehetek én is olyan mint más? .
Tudta a párod akkor is, hogy cigány vagy, amikor elvett és mikor szültél neki gyereket, most elég ocsmány dolog, hogy a szüleid miatt téged bánt, akár igaza van, akár nincs.
Szégyellheti magát, hogy ezek után ilyesmivel bánt, viszont tény, hogy jogos a haragja a szüleiddel kapcsolatban.
teljesen le kéne róluk függetleníteni magad, vagy pedig tényleg csak a minimum kapcsolatot fenntartani velük.
Nem az a baj,ha cigany vagy.Az lenne a baj,ha ugy viselkednel.De nehogy megöld magad ilyen hülyesegert!!!Biztos van megoldas es minden jobb lesz meglatod!Nekem is vannak cigany barataim,de nagyon aranyosak,sokat tanulnak es olvasnak.Szeretem öket.Csak sajnos sok cigany brutalis ez az igazsag.
Ha akarsz irjal privit,de legyszi nehogy eldobd az eleted.Isten aldjon.
Mondjuk azért hozzátenném, hogy ő gyűlöli a cigányokat, aztán közben lám, milyen unintelligens módon bánik veled, te aki nem tehetsz erről, a szüleit senki nem válogathatja meg.
Gondolkodj el, hogy megéri e neked ebben a megalázó kapcsolatban maradni, felesleges magadat okolni, és gyűlölni, te erről nem tehetsz, ha ennyire hülye a férjed, nem biztos, hogy jól választottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!