Szőke hajjal cigánynak lenni szerencse?
Azért teszem fel a kérdést,mert igazából egy cigány családban születtem,anyu cigány a nevelőapám félcigány.
Anyu felmenői közül is mindenki az és az összes rokonom sötét bőrű illetve fekete hajú! A helyzet az,hogy én apura ütöttem,mert ő magyar volt csak elváltak anyuval.. Az eredeti hajszínem világosbarna de szőkítem,mivel a bőröm is nagyon világos mint apunak! Mikor lagzikba megyünk vagy mulatunk otthon szokás szerint ott van anyunak az egész családja és úgy érzem,hogy lenéznek engem emiatt,hogy nem rajtam nem ütött ki a vér!!! A húgomat meg persze,aki szintén filcigány de fekete mint a föld egésznap majmolják,hogy milyen szép cigánylány!A suliban is folyton kiközösítenek (nem a magyarok) mert nem hiszik el,hogy cigány vagyok! Apu mondta,hogy szerinte nagy szerencsém van, hogy az ő típusát örököltem,
mert a magyarok lenézik a cigányokat sajnos,engem pedig nem,mert nem mondják meg,hogy az vagyok!!! Én mégsem érzem szerencsésnek magam,főleg,hogy kilógok a családból,
és a cigányok közt "parasztnak" számítok mert nem vagyok barna bőrű!
Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett,arra vagyok igazából kíváncsi,hogy ti a helyemben örülnétek-e,hogy a családotok minden tagja cigány,de ti nem néztek ki annak!?
A Rasszistáknak csak annyi,hogy a támadásokra nem vagyok kíváncsi,mi normális cigányok vagyunk, dolgozik anyu,hogy tudjunk mit enni nem lopunk,csalunk és stb.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!