A családodban/ismerősi körödben tűnt el valaha valaki?
Figyelt kérdés
Mi történt? Előkerült az illető? Hogyan élted meg?
Mindezek a kérdések most fogalmazódtak meg bennem, hogy láttam a Discovery-n az Eltűntek c. műsort. De már többször láttam hasonló műsort, izgalmasnak emellett szörnyűnek találom. Nagyon szörnyű lehet a hozzátartozóknak.. el se lehet ezt képzelni..
2010. júl. 3. 17:24
41/41 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársam tűnt el, róla már lassan egy éve nincs hír.
Illetve fiatal koromban az egyik haver srác tűnt el, szerelmi bánata volt. MIATTAM. Mert nem jöttem vele össze. A szülei tudták, h belém szerelmes, így hozzám jöttek, hogy tudok e segíteni, de nem tudtam semmi érdemlegeset mondani. 2 hét utána lett meg a srác, szerencsére semmi baja nem volt. De nagyon megijedtem akkor én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!