Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családodban/ismerősi körödbe...

A családodban/ismerősi körödben tűnt el valaha valaki?

Figyelt kérdés

Mi történt? Előkerült az illető? Hogyan élted meg?

Mindezek a kérdések most fogalmazódtak meg bennem, hogy láttam a Discovery-n az Eltűntek c. műsort. De már többször láttam hasonló műsort, izgalmasnak emellett szörnyűnek találom. Nagyon szörnyű lehet a hozzátartozóknak.. el se lehet ezt képzelni..

2010. júl. 3. 17:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősöm volt barátnője tünt el. Ment volna hazafelé suliból, de nem ért haza. Azóta sem találták meg...
2010. júl. 3. 19:05
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eltűnt egy ismerősöm kb.15 éve,az apja megfenyegette őt,hogy ha valamiből megbukik haza se menjen,hetekkel később dobta őt ki a Duna.Barátnőm sógora is eltűnt 10 éve,azóta sincs meg ,ő benne volt furcsa üzletekben,úgy hogy élve biztos meg sem találnák,de legalább a gyerekei biztosra tudnák,hogy nem él.Én még annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy ettől rosszabb érzés nem is lehet minthogy nem tudjuk merre van a szerettünk,remélem soha de soha nem tapasztalom meg milyen.
2010. júl. 3. 19:05
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű,hogy a többség csak holtan kerül elő,és gondolom erőszak által halnak meg.
2010. júl. 3. 19:07
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos épp aktuális a téma, egyik rokonomat múlt hétvége óta nem látta senki... Keressük...
2010. júl. 3. 19:19
 25/41 anonim ***** válasza:
94%
Furcsa,hogy róla nem hallani a hírekben,ne kövezzen meg senki ,de szegény francia lányt fél ország kereste,közben magyar gyerekek százai csellengenek.
2010. júl. 3. 19:24
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is keveset foglalkoznak az eltűnt gyerekekkel. A csellengős klipet akár naponta le lehetne adni főműsor időben. Ez olyan minimum dolog kellene, hogy legyen. Én anyukámmal éltem át, de belegondolni sem tudok, ha a gyerekemmel történne mi lenne. Igaz, ez a dolog nem fizet jól a tv csatornáknak. Pedig ha több teret kapnának az eltűnt gyerekek, talán többen elő kerülnének. Azt hiszem kint volt valami tejes dobozos dolog, hogy egy kislány úgy került meg, hogy a tejes dobozra nyomtatták a képét és valaki felismerte.
2010. júl. 3. 19:40
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
3évvel ez előtt unokatesóm elment a szomszéd településre a rallys autójával, földúton. Az anyja éjszaka felébredt és látta,h még nincs otthon az autó. Rögtön hívni akarta,de várt hátha hazajön (bár mindig világosban vitte haza az autót). Reggel szólt rokonoknak, elindultak keresni. Sajnos az autóját egy csatornában találták meg, fejen állva. Ott volt az öccse is. Felfoghatatlan,amit ilyenkor érez az ember. Nem élte túl...:( Beütötte a fejét, elvesztette az eszméletét és megfulladt. Nagyon sajnálom, azóta sem tudom elfogadni,ami történt!!:(
2010. júl. 3. 19:46
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát,én anyukámmal élek.Nővérem apunál.És tavaly Apu hívott,kb reggel 6 felé,hogy nővérem itt aludt-e.Mondom nm,miérT?erre mondja,hogy nem aludt otthon,telója kikapcsolva,a lány se ment haza kivel volt,és hogy rendőrség kresi őket....bőgve rohangáltam a városba a fényképével.apuval mentünk megkérdzgettük kórházba,orsovnál,lépcsőházakba néztük.sehol..telefonja még mindig kikapcsolva...aztán szrencsére aznap hazaért 10 óra felé..kiderült,hogy egy havernál voltak és sokat iszogattak és bealudtak..nem volt kellemes..

Hallottam olyan sztoriról,hogy itt a városunkban..gyereket nem ngedték el sehova..egyszer rendőrök hajnalba csöngettek,anyuka kinyitotta az ajtót,és mondták neki,hogy sajnáljuk a gyermek az este mghalt autóbalesetben..erre az anya mondja boldogoan,hogy az nem lehet hát itt fexik az ágyába..benyit a szobájába a gyereknek..gyerek sehol,ablak nyitva...szék az ablak lőtt....:/kb. 16-17 évs lehetett

14L

2010. júl. 3. 20:22
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Hála istennek nem. De szomorú, hogy ilyen gyakoriak az eltűnések. :(
2010. júl. 3. 20:49
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint húsz évig ismertem valakit, nem akármilyen felelősségteljes állásban dolgozott, elviselhetetlen főnököt kapott. A pénz miatt elvállalt mindent, közben otthon a díszes családdal már alig volt kapcsolata, mert kívülről szép családnak látszottak, valójában már régen nem volt az. Esténként inkább elment zenélni és kártyázni a barátaival, de nem akart hazamenni. És egyik napról a másikra kikészítette idegileg a főnöke. Elmenekült, hetekig nem találták meg. És találtak az erdőben egy ismeretlen, sérült arcú halottat, akit helyette elhamvasztottak és el is temették. A régi ismerőst baleset érte, az iratait ellopták, hetekig feküdt a kórházban. Amikor onnan kijött, nem akarták megismerni, az "özvegy" kidobta. És nem hiszik le neki a mai napig sem, hogy nem kísértet. Évek óta egy tanyán él és senkit sem akar látni.
2010. júl. 3. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!