Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családodban/ismerősi körödbe...

A családodban/ismerősi körödben tűnt el valaha valaki?

Figyelt kérdés

Mi történt? Előkerült az illető? Hogyan élted meg?

Mindezek a kérdések most fogalmazódtak meg bennem, hogy láttam a Discovery-n az Eltűntek c. műsort. De már többször láttam hasonló műsort, izgalmasnak emellett szörnyűnek találom. Nagyon szörnyű lehet a hozzátartozóknak.. el se lehet ezt képzelni..

2010. júl. 3. 17:24
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy rokonom barátjával történt a dolog.A lány megismerkedett egy török férfival és szerelmesek lettek.Nagyon hamar eljegyzés esküvő és kiment első alkalommal találkozni a török srác családjával azóta nem hallottak róla semmit.Telefonja nagyon ritkán van bekapcsolva..ezt is onnan tudják hogy irtak neki smst és pár nappal később jött a jelentés hogy megkapja.Hívni nem lehet,ő nem jelentkezik.Már vagy másfél éve semmi hír róla.
2010. júl. 3. 18:00
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
17 54-es: remélem, az a "család" nem nyilváníttatott holttá? Nem rendeztek valamiféle áltemetést? Ismertem olyat, akivel ezt tették, aztán amikor hazajött külföldről, hiába próbálta bebizonyítani, hogy ő nem halt meg.
2010. júl. 3. 18:01
 13/41 anonim ***** válasza:
89%
18 00: biztos valami nyomorúságos anatóliai faluban tartják fogva, iszlám hagyományok szerint nem számít embernek. Minek akarnak a buta libák mohamedánokhoz feleségül menni?
2010. júl. 3. 18:04
 14/41 anonim ***** válasza:
92%
17.54 vagyok: dehogyis nyilvánítottak holttá :) az túl sok utánajárást igényelt volna nekik, az áltemetés meg még pénzbe is került volna :D. Még a régi címemre (amit tudtak) sem mentek el kérdezősködni, pedig arról tudnék, mert néhány ismerősöm lakott még akkor ott, ők szóltak volna. Amúgy ha akkor nem tűnök el, tutira öngyilkos lettem volna, annyira ki voltam készülve, muszáj volt. Kívülről egyébként teljesen normális családnak tűntünk, ment a képmutatás ezerrel.
2010. júl. 3. 18:05
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyik lakótársam eltűnt, 2 hét után találták meg Mohácsnál:S valószínűleg beleugrott a Dunába.

A keresztapám meg 4-5 évre tűnt el, nem tudtunk róla semmit. Aztán egyszercsak felhívott minket...amúgy hajléktalan volt Pesten, és nem akart minket traktálni a problémáival, amíg nem jönnek rendbe a dolgai. Minden felé kerestük akkoriban, de eredménytalenül. Szerencsére azóta nem csinál ilyet.

2010. júl. 3. 18:07
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk eltűnt az egyik rokon. Semmit nem hagyott maga után, fogalmunk se volt, hogy merre lehet. Egy ismerősnél se volt. Viszont megtalálták néhány nappal később... holtan.
2010. júl. 3. 18:09
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám tűnt el. Egy péntek este apukám azzal fogadott amikor munkából hazaértem, hogy anyu elment gombázni, de nem jött haza. Késő ősz volt, az első fagyok. A rendőrség csak kedden volt hajlandó foglalkozni velünk. Őrület volt. Harag és féltés, aggodalom és gyűlölet. Menni akart, vagy baj van? Akik ismertük, tudtuk, hogy baj van. Bántják-e vajon, esetleg baleset történt? Vagy tényleg csak gondolt egyet? Ez mind egyszerre. Kerestük...Tíz nap múlva találták meg. Meghalt... Az eltűntet keresni, aggódni, maga a földi pokol. Szerintem bele lehet őrülni. Sok éve már, de még mindig fáj.
2010. júl. 3. 18:16
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédban az idős néni veje elment reggel dolgozni, soha többé nem ment haza. Az biztos, hogy már régóta üldözte és a főnöke, gyomorfekélyt is kapott miatta. Ez a család megjátszotta a főnöke segitségével az áltemetést, nem temetőben, hanem elszórva az állítólagos hamvakat a Tiszába. Pénzbe nem került és megszabadultak szerencsétlentől. Én magam évekkel később találkoztam vele vidéken, felismertem, beszélgettünk, új családja van és nem érdekli, mi van a volt családjával.
2010. júl. 3. 18:19
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

De durva, hogy mennyi ilyen van :(

Én 2 esetet is tudok. Egyik: anyuék egyik ismerőse eltűnt, felesége és a gyerekei keresték hónapokig, a Csellengőkben is volt velük riport, aztán kb fél év múlva megtalálták a pincében holtan...ne kérdezzétek hogy nem találták meg addig, meg hogy miért nem nézték meg odalent addig. De gondolom nem gondoltak erre. :S És gondolom akkor már ment fel a szaga vagy ilyesmi...vagy épp valamiért mentek le a pincébe. Bár nem tudom elképzelni, hogy valaki olyan sokáig nem jár lent a pincéjében, de ha magamból indulok ki én se járok le van mikor hónapokig...na mindegy.

Másik: srác vitte haza a barátnőjét egyik településről a másikra itt nem messze. Aztán hazafelé eltűnt. Kocsistól. Keresték vagy 3 hónapig mire meglett. Egy kanyarban kisodródott, arra meg erdős-bokros rész van, az egyik fának nekiment, azonnal meghalt, a bokrok meg bezáródtak mögötte, így az útról nem lehetett látni. Rőzsét gyűjtő cigányok találták meg végül. :(

Szomorú, hogy mennyien eltűnnek. Még volt nálunk egy olyan is, hogy unokanővérem eltűnt pár hétre, aztán előkerült és azt hazudta, hogy őt elrabolták, elvitték Bécsbe és k*rválkodásra kényszerítették. De végül kiderült, hogy önszántából ment, azóta is ottvan...

2010. júl. 3. 18:40
 20/41 anonim ***** válasza:
94%
Osztálytársam elszökött otthonról, de szerencsére hazament. Moziban volt. Meg a Váci utcában vásárolgatott. a szülei keresték, de szerencsére volt annyi esze, hogy hazamenjen.
2010. júl. 3. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!