A családodban/ismerősi körödben tűnt el valaha valaki?
Mi történt? Előkerült az illető? Hogyan élted meg?
Mindezek a kérdések most fogalmazódtak meg bennem, hogy láttam a Discovery-n az Eltűntek c. műsort. De már többször láttam hasonló műsort, izgalmasnak emellett szörnyűnek találom. Nagyon szörnyű lehet a hozzátartozóknak.. el se lehet ezt képzelni..
Egyik lakótársam eltűnt, 2 hét után találták meg Mohácsnál:S valószínűleg beleugrott a Dunába.
A keresztapám meg 4-5 évre tűnt el, nem tudtunk róla semmit. Aztán egyszercsak felhívott minket...amúgy hajléktalan volt Pesten, és nem akart minket traktálni a problémáival, amíg nem jönnek rendbe a dolgai. Minden felé kerestük akkoriban, de eredménytalenül. Szerencsére azóta nem csinál ilyet.
De durva, hogy mennyi ilyen van :(
Én 2 esetet is tudok. Egyik: anyuék egyik ismerőse eltűnt, felesége és a gyerekei keresték hónapokig, a Csellengőkben is volt velük riport, aztán kb fél év múlva megtalálták a pincében holtan...ne kérdezzétek hogy nem találták meg addig, meg hogy miért nem nézték meg odalent addig. De gondolom nem gondoltak erre. :S És gondolom akkor már ment fel a szaga vagy ilyesmi...vagy épp valamiért mentek le a pincébe. Bár nem tudom elképzelni, hogy valaki olyan sokáig nem jár lent a pincéjében, de ha magamból indulok ki én se járok le van mikor hónapokig...na mindegy.
Másik: srác vitte haza a barátnőjét egyik településről a másikra itt nem messze. Aztán hazafelé eltűnt. Kocsistól. Keresték vagy 3 hónapig mire meglett. Egy kanyarban kisodródott, arra meg erdős-bokros rész van, az egyik fának nekiment, azonnal meghalt, a bokrok meg bezáródtak mögötte, így az útról nem lehetett látni. Rőzsét gyűjtő cigányok találták meg végül. :(
Szomorú, hogy mennyien eltűnnek. Még volt nálunk egy olyan is, hogy unokanővérem eltűnt pár hétre, aztán előkerült és azt hazudta, hogy őt elrabolták, elvitték Bécsbe és k*rválkodásra kényszerítették. De végül kiderült, hogy önszántából ment, azóta is ottvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!