A családodban/ismerősi körödben tűnt el valaha valaki?
Mi történt? Előkerült az illető? Hogyan élted meg?
Mindezek a kérdések most fogalmazódtak meg bennem, hogy láttam a Discovery-n az Eltűntek c. műsort. De már többször láttam hasonló műsort, izgalmasnak emellett szörnyűnek találom. Nagyon szörnyű lehet a hozzátartozóknak.. el se lehet ezt képzelni..
Nem tudok rólahogy történt volna ilyen.Bár én és tesóm már akartunk világgá menni,és még kb 6-10en,kiskorunkban(kb8-10évesen),össze is voltunk pakolva.De mi mindent megeszéltünk hogy elsőnek hova bújunk,hogy vágjuk le a hajunkat(hogy ne ismerjenek meg)stb.Aztán megbeszélésre(hogy mikor megyünk,és hova elsőnek) indultunk,a de anyuék meg kerstek minket,mert azt hitték hogy délután alszunk(mindíg aludtunk délután),de közben elszöktünk.De a saki boltnál összetalálkoztunk,keresett minket,de emlékszem kikaptunk érte.
De pont ezért akartunk"világgá menni".mert mindíg kiabált velünk(főleg velem),és meg is vert minket.Gyűlöltük őt.
De most jutott eszembe hogy egyszer unokatesóm is elszökött,mert a töri tanárja azt mondta neki hogy majd becsapja a szüleit vele kapcsolatban.Meg hogy megbukik,stb.
Aztán már sokan keresték,de a szomszéd faluban megtalálták,amikor pihent a buszmegállóban.5-6osztályos lehetett.
Volt olyan hogy egy fiú eltűnt(kb6éve ),kereste már a rendőrség is,de sokáig nem találták,a fiú anyja jósnő de nem látott semmit,csak azt hogy egy elhagyatott házban van.De hogy hol azt nem tudta.(Állítólag a jósok a közeli hozzátartózójukat nem tudják megjósolni/vagy nem pontosan)Aztán x hónap(nem tudom mennyi,de sokáig keresték)múlva megtalálták,egy elhagyatott házban.Szerencsére életben.
Szomorú hogy ilyen sok eltűnéses eset van,főleg ha úgy találják meg ha már nem él.
22/L
Hát nagyon szörnyű. Nem gondoltam volna, hogy ennyi válasz érkezik a kérdésemre. És eléggé elszomorít a helyzet. Az hogy a rendőrség csak 72 óra elteltével keresi az illetőt, én úgy gondolom, hogy az nagyon sok.
Rémes, hogy mennyien tűnnek el :'( Miért nem foglalkozik inkább ezekkel a média?! A nagy "sztárok" helyett..
Nekem idén januárban tűnt el bátyám, írtam is ki akkor vele kapcsolatban egy kérdést... elég sok undok választ kaptam, hogy mi "ráakaszkodunk", "nem hagyjuk élni", stb. Az egyik válaszadónál nagyon besokalltam, jól ki is bőgtem magam, mert én ezt nem így érzem, egyszerűen féltettem és szeretem a testvéremet, nem tudom, ez másoknak miért akkora bűn... azóta sem néztem rá arra a kérdésre.
Bátyám azóta jelentkezett, bár hogy merre van, azt továbbra sem akarja megmondani. Rendőrségi feljelentést szüleim visszavonták, ő meg bejelentkezik 2-3 hetente. Így legalább, ha nem is tudjuk hogy hol, de azt igen, hogy jól van. De a 2. hét végére már mindig tiszta ideg vagyok, hogy vajon tényleg fog e még írni. Egyszer ugyanis kimaradt (úgy egy hónapja) egy levele, akkor kiderült, hogy fertőzött vizet ivott valahol egy kútból, és majdnem 2 hétig lázasan feküdt, alig tudott magáról... akkor nem a levél volt a legnagyobb gondja. A legbizarabb, hogy abban az időszakban, amikor ő beteg volt, édesanyám is hasonló tüneteket produkált. Pár napig pocsék kedve volt, aztán olyan lázas lett, hogy időnként el is ájult...
Szóval, most így vagyunk... várjuk, hogy jelentkezzen, és bízunk benne, hogy januárban tényleg visszajön.
Bocsi, hogy hosszú lett, de jól esett kiírni magamból, most hétvége tájt lesz "aktuális" a következő levele, de még nem kaptunk semmit. Ez ugye sokban függ attól is, hogy mikor jut internet közelbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!