Igaz, hogy ha két ember között előbb testi kapcsolat volt, mint érzelmi, akkor sokkal jobban kötődnek később egymáshoz?
Nem hiszem, hogy ez törvényszerű lenne. De eddig nekem akárhány kapcsolatom volt, és együtt voltunk 1-2 hónapig, szex nélkül, mindegyikben ki lettem dobva, mint macska jódolgát végezni. :) Pedig én mindent megtettem, hogy jól működjön. Mostani páromat Kb. 1 hete ismertem, amikor meghívott randira. Első randin meg is történt a dolog, ez több, mint 1,5 éve volt, azóta is együtt vagyunk, és nagyon imádjuk egymást. Nekem ő az Igazi, én is Neki, tervezzük a jövőnket. :) De szerintem ez emberfüggő is, hogy kik hogy passzolnak össze. Mi szerencsére bírjuk egymást, már fél éve együtt is élünk. :)
20/L
A férjemmel a második randinkon együtt voltunk, nyilván akkor még nem tudtam, hogy ő lesz a férjem (bár egy hónap múlva biztos voltam benne, de még évekig nem árultam el neki:), és 8 év után is nagyon boldogok vagyunk.
Nyilván nem mész feleségül mindenkihez akivel lefekszel, de az hogy a szex egyenlő az együttjárással szerintem 16 fölött senki se hiszi, ha csak nem nagyon butus.
És ez a pontozgatás nem valami szép olog olyan, mint ha azt mondanád a te véleményed más ezért rosz, pedig ebben a kérdésben nem hiszem, hogy van jó vagy rossz válasz, mindenkinek úgy jó ahogy ő szeretné.
A mostani párommal így kezdtük :) 3 éve vagyunk együtt,megvolt az eljegyzés is.A többiekhez hasonlítva mi sokkal jobban kijövünk egymással. A veszekedéseink után és édesebb a kibékülés. saját bevallásunk szerint egyikünk sem kötődött még így a másikhoz a kapcsolataink során.
A puding próbája az evés:) szóval ha az ágyban jó volt minden akkor próbálgatjuk tovább.Nekünk összejött.
Az előző kapcsolatomban sokáig húztuk a dolgokat,és nem is volt minden olyan jó mint most.Sokkal jobban megértjük egymást a vőlegényemmel.
Biztosra én sem tudok semmit sem mondani,csak a tapasztalatomat írtam le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!