Engednéd, hogy a 15 éves lányod 22 éves sráccal legyen viszonya?
Figyelt kérdés
Viszony alatt nem alkalmi kapcsolatot értek, hanem rendes kapcsolatot.2019. márc. 11. 23:44
22/29 anonim válasza:
Gondolom, te vagy a 15 éves lány. Mert ilyen dologban kétlem, hogy egy szülő a gyakorin felmérést csinálna.
Előbbre vagy,ha 99% azt írja, engedné. Viszont a szüleid elleneznék?
23/29 anonim válasza:
ha ő lenne a 15 éves lány akkor már törölnék.
24/29 anonim válasza:
12 éves már szexelhet jogilag,utána lehet nézni. A szülő meg le van szarva max eltarhatja a purdét v fizetheti a kaparást..
25/29 anonim válasza:
17. Igen te valoszinuleg 22 evesen csak felig voltal felnott.. Mindnki annyi amennyinek erzi magat es nem a kor donti el ki igazan felnott.. Ennyi erovel akkor te sem vagy felnott akarhany eves is vagy, mert irto butan gondolkodsz.
Van olyan ismerosom aki 18 evesen inteligensebb es okosabb mint nehany 30+-os. Ugye, nem a kora a lenyeg.
26/29 anonim válasza:
Kicsit idősebb vagyok mint a fent említett srác de semmi értelme nem lenne egy ilyen fiatal lánnyal kezdenem. Annyi probléma és nézeteltérés adódna a korkülönbség miatt hogy nem éri meg se nekem se neki. Az viszont tényleg igaz hogy a nők hamarabb érnek és a férfiakat évekkel előzik meg de ekkora eltérés már nagyon sok. Nekem egyszer talán ha lesz barátnő akkor jó lenne 19-26 éves kor közé esnie.
27/29 Hamvas rétihéja válasza:
Nem. 7 év korkülönbséggel nincs semmi gond, csak nem 15 éves lányként.
28/29 anonim válasza:
Ismerek olyant, aki 15 évesen 30+-os kapcsolata volt. Viszont szellemileg már érett volt, mint egy 18 éves.
29/29 anonim válasza:
Olyant is ismerek, aki talán csak egy évvel volt idősebb, azaz 16, míg a barátja 22. 17 évesen már terhes is lett, 18 évesen meg jött a gyerek...
3x éve volt ez. Azóta is együtt vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!