Engednéd, hogy a 15 éves lányod 22 éves sráccal legyen viszonya?
Nekem 22 évesen volt 16 éves barátnőm. Fél évig együtt voltunk, és a szülei, nagyszülei meg az öccsei is nagyon szerettek, mert jó ember vagyok.
De, a kiscsaj még nagyon gyerekes volt, meg éretlen. És ez nem is volt jó, mert semmi komoly témáról nem tudtam vele elbeszélgetni.
Véleményem szerint ez még nem pedofília!
Viszont, ha a fiú már 30 éves, az már tényleg sok!
22 éves fiú is még majdnem gyerek! Ez azért még simán belefér!
A 22 éves még gyerek? 22 évesen már autóbuszt vezettem beb**zott volna ha gyerek vagyok. Aki 22 évesen még gyerek az inkább nem életrevaló.
Az ilyen kapcsolatok amúgy sem szoktak sokáig tartani és erre te is rásegíthetsz, csak legyél következetes. Ha egy bunkó paraszt a srác, akkor úgy is találni fogsz benne olyan tulajdonságot, ami a lányodnak ugyanúgy nem fog tetszeni, mint neked. Csak ez időigényes.
De ha meg egyébként egy normális srác, szereti a lányodat, csak még éretlen egy "kicsit", akkor hagyd őket magukra.
15 évesen én is egy kb ennyi idős sráccal randiztam. A szüleim nem örültek neki, de valamilyen szinten érthető a dolog, a lányok korábban érnek. Ebben a korban nem biztos, hogy azonos érzelmi szinten vannak a fiúk a lányokkal.
Nálunk 15 évesen a fiúk nagyon gyerekesek voltak még.
Nem mondom, hogy annyira egészséges 22 éves sráccal randizni, de nem is a világ vége szerintem.
De nálam pl hosszú távon nem működött. A srác házasságról és gyerekről kezdett el álmodozni, amíg engem az érdekelt, hogy lesz - e felelès holnap töriből. Szóval lehet, hogy érzelmileg egy szinten vannak, de a korkulonbseg lehet baj lesz.
De én ettől függetlenül engednèm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!