Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednéd, hogy a 15 éves...

Engednéd, hogy a 15 éves lányod 22 éves sráccal legyen viszonya?

Figyelt kérdés
Viszony alatt nem alkalmi kapcsolatot értek, hanem rendes kapcsolatot.
2019. márc. 11. 23:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
41%
Nem engednėnk .ės nem normålis.
2019. márc. 12. 05:08
 12/29 anonim ***** válasza:
35%
Engedném.Inkább személyiségtől függ,mint kortól,a 15 már gyerek
2019. márc. 12. 06:48
 13/29 anonim ***** válasza:
58%

Nekem 22 évesen volt 16 éves barátnőm. Fél évig együtt voltunk, és a szülei, nagyszülei meg az öccsei is nagyon szerettek, mert jó ember vagyok.

De, a kiscsaj még nagyon gyerekes volt, meg éretlen. És ez nem is volt jó, mert semmi komoly témáról nem tudtam vele elbeszélgetni.

Véleményem szerint ez még nem pedofília!

Viszont, ha a fiú már 30 éves, az már tényleg sok!

22 éves fiú is még majdnem gyerek! Ez azért még simán belefér!

2019. márc. 12. 07:23
 14/29 anonymousreview60 ***** válasza:
85%
Ha tiltod, csak titkolni fogja vagy ellened feszül mindenben. Szerintem a srác hamarabb kiszeret belőle, mint a lányod őbelőle. Ától cettig át kell beszélni a fogamzásgátlást. Ti. ha eltitkolnák a dolgot.
2019. márc. 12. 07:35
 15/29 anonim ***** válasza:
59%

A 22 éves még gyerek? 22 évesen már autóbuszt vezettem beb**zott volna ha gyerek vagyok. Aki 22 évesen még gyerek az inkább nem életrevaló.

2019. márc. 12. 07:50
 16/29 anonim ***** válasza:
66%

Az ilyen kapcsolatok amúgy sem szoktak sokáig tartani és erre te is rásegíthetsz, csak legyél következetes. Ha egy bunkó paraszt a srác, akkor úgy is találni fogsz benne olyan tulajdonságot, ami a lányodnak ugyanúgy nem fog tetszeni, mint neked. Csak ez időigényes.

De ha meg egyébként egy normális srác, szereti a lányodat, csak még éretlen egy "kicsit", akkor hagyd őket magukra.

2019. márc. 12. 07:57
 17/29 anonymousreview60 ***** válasza:
67%
#15: Akkor te a kisebbség vagy. Biztosan van 20 éves mesterlövész vagy tűzszerész is, de egy mai átlag 22 éves még csak félig felnőtt.
2019. márc. 12. 07:59
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

15 évesen én is egy kb ennyi idős sráccal randiztam. A szüleim nem örültek neki, de valamilyen szinten érthető a dolog, a lányok korábban érnek. Ebben a korban nem biztos, hogy azonos érzelmi szinten vannak a fiúk a lányokkal.

Nálunk 15 évesen a fiúk nagyon gyerekesek voltak még.

Nem mondom, hogy annyira egészséges 22 éves sráccal randizni, de nem is a világ vége szerintem.

De nálam pl hosszú távon nem működött. A srác házasságról és gyerekről kezdett el álmodozni, amíg engem az érdekelt, hogy lesz - e felelès holnap töriből. Szóval lehet, hogy érzelmileg egy szinten vannak, de a korkulonbseg lehet baj lesz.

De én ettől függetlenül engednèm

2019. márc. 12. 08:01
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
#15 haverom fia 11 évesen kombájnnal aratott...
2019. márc. 12. 08:06
 20/29 anonim ***** válasza:
15%
Biztos hogy nem.22 éves férfi egy gyerekkel??
2019. márc. 12. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!