A férjet egy barátja kihívja karácsonyra külföldre. Téged nem hívott és ez az első karácsony a gyereketekkel. Engednéd? Rosszul esne? Kiakadnál?
Első karácsonyotok a gyermekkel aki már 7-11 hónap között van (már mászik, érdekli minden, gagyog, játszik)
Férjetek barátja aki eddig egyszer látogatott meg titeket, 23-án felhívja a férjet hogy menjen ki hozzá Német.o-ba karácsonykor mert egyedül van.
Egyáltalán nem reális dolog, hoyg egy házas, kisgyerekes férfit egy ismerös meghív külföldre.
Ha igaz lenne, akkor egy értelmes, családszeretö valaki erre annyit reagál, hogy az illetöt hívja el MO-ra, illetve az ünnep egy részére vendégnek.
Egy normális párkapcsolatban ez fel sem merülhetne kérdésként!
Viszont feltűnt, hogy azt a szót írtad ki, hogy "engednéd?" !!
Ezek szerint a párodat kiskorúként kezeled...
mi az,hogy elengedném?az én párom felnőtt ember, és van szabad akarata. ha el akar menni hát elmegy, de nem hiszem,hogy nekem kéne dönteni ebben a kérdésben.
bár szerintem a páromnak lenne annyi esze, hogy a családjával marad karácsonykor. a barátja meg igen nagy érzelmi intelligenciával bírhat. egyrészt el akarná szakítani a családjától a barátját. másrészt meg 23.-án jut ez eszébe? ja és ha annyira akar ő is jöhetne.. persze nem örülnék ha a 3 napig itt tespedne nálunk, de gondolom vannak más rokonjai/barátai is Magyarországon.
de mondom, nem döntenék a párom helyett. nem egy kisgyerekről van szó, na meg nem vagyok az anyja!
"Engedném"? Nem vagyok az anyja. Abszurd a kérdés is.
Miért nem a barát jön át hozzátok, ha egyedül van? Nálunk így lenne, szívesen látnám, ne magányoskodjon karácsonykor. De ez olyan evidens, hogy attól tartok, nálatok valami csavar van a dologban.
Vannak olyan családok ahol a nő hordja a nadrágot ezért került be a kérdésbe az engednéd.
A férj nem menne a család miatt.
Az, hogy a barát jöjjön az több okból nem opció.
Feleség és a barát nincsenek kifejezetten jóban. Mind a 2 napra már megvan a program, hogy hova megy a család.
Istenem már, fennakadnak az "engedném"-en.
- Szívem, zavarna, ha elmennék Y-hez karácsonyozni.
- Nem.
Nekem ez az "engedné", nem az, hogy náci egyenruhában csapkod, hogy "lábhoz, ül!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!