Anyámnak viszonya lenne a nagybátyámmal? Más családban is van ilyen?
Figyelt kérdés
Elég zavaros ez a dolog, a nagybátyám a héten most ittalszik nálunk mégpedig egy ágyban az anyámmal, apám éjszaka dolgozik így ő nincs itthon. Más családban is van ilyen helyzet ? Tudom, hogy nem egyből arra kéne gondolnom, de a kanapén is elférne nem értem miért nem ott alszik. Talán viszonyuk van ?2016. aug. 8. 22:54
1/63 anonim válasza:
Lehet ,hogy túlgondolod!
A nagybátyád anyud testvére?
Lehet csak édesanyád nemakarja ,hogy a kényelmetlen kanapén aludjon a nagybátyád!
2/63 A kérdező kommentje:
Apám testvére
2016. aug. 8. 23:00
3/63 anonim válasza:
Akkor egy kicsit fura!
De valószínű,hogy csak jóindulatból engedi meg neki!
4/63 anonim válasza:
Lehet nincs semmi, ne gondold tul, ha lenne köztük valami ennyire nyiltan nem vállalnák fel hogy együtt alszanak. Szerintem csak kényelmes és ugyis nyakig pizsamában lesznek.
6/63 Andi80018 válasza:
Az mondjuk rideg! :-)
Akár mi is történik az éjjel, semmiképp sem normális.
7/63 anonim válasza:
"De valószínű,hogy csak jóindulatból engedi meg neki!"
...hogy bedugja.
9/63 anonim válasza:
"Más családban is van ilyen?"
Nem! Nem minden családban dug a háziasszony a rokonával.
Többnyire idegennel dugnak....
...amíg le nem buknak.
10/63 anonim válasza:
Persze más családban is kefél mindenki mindenkivel. Tök normi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!