Anyámnak viszonya lenne a nagybátyámmal? Más családban is van ilyen?
Figyelt kérdés
Elég zavaros ez a dolog, a nagybátyám a héten most ittalszik nálunk mégpedig egy ágyban az anyámmal, apám éjszaka dolgozik így ő nincs itthon. Más családban is van ilyen helyzet ? Tudom, hogy nem egyből arra kéne gondolnom, de a kanapén is elférne nem értem miért nem ott alszik. Talán viszonyuk van ?2016. aug. 8. 22:54
41/63 anonim válasza:
Kérdező már nagyban dolgozik a gatyájában, miközben a kulcslyukon bámul :D
43/63 anonim válasza:
Naná h le, anonim az oldal :D
44/63 anonim válasza:
Anonimitás ide vagy oda, a pofámról leégne a bőr :DDD
45/63 anonim válasza:
Ő nem félt megkérdezni :D
Várjuk a fejleményeket xDD
46/63 anonim válasza:
Ne hagyj már minket itt, kiakarom verni
48/63 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz .....
Neked kellett volna anyuddal aludni ,a nagybácsinak meg jobb hijján a te helyeden.
50/63 anonim válasza:
Azt jó lenne tudni,hogy apukád ehhez mit szól?
Alapvetően én is úgy gondolom,hogyha anyukád csalná apukádat a nagybátyáddal,akkor nem hívnák fel magukra a figyelmet ilyennel,hogy egy ágyban alszanak, hanem titokban találkoznának és társaságban kerülnék egymást,hogy ne fogjon senki gyanút.Szóval én nem mondom biztosra,hogy együtt vannak.
Tényleg jó ötlet rákérdezni,amikor ketten vannak,hogy amúgy miért nem a kanapén alszik a bácsi?Miért egy ágyban?úgyis látod a reakíciójukból,hogy van -e valami takargatnivalójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!