Mit tegyek, ha az anyám őrült?
Anyám egy őrült. Folyamatosan bánt, megaláz, nem törődik velem egyáltalán. Folyamatosan olyanokat mond, hogy k.rv@ vagyok, r.b@nc vagyok, senki nem szeret, stb..
Egy éve könyörgök neki egy normális farmernadrág miatt, mert amik vannak nekem, azokat kinőttem, vagy lyukasak.. És elég megalázó így iskolába járni..
Többször is mondta, hogy menjek el otthonról, de nincs hova mennem... Sokszor nem ad enni, nincs itthon semmi a hűtőben, de magának, meg az öcsémnek pizzát rendel, amiből én természetesen nem kapok.
Nem szeretnék családsegítőhöz fordulni, nem szeretnék nevelőintézetben élni.. De nem tudom, mit csináljak. Valaki tudna esetleg tanácsot adni?
16/L
Keress egy normális, érett, FÉRFIT!
Aki értékel és törődik veled, és akihez oda költözhetsz vagy bérel neked lakást/fizeti a koleszt.
Próbáltam vele megbeszélni, de egyszerűen nem megy. Persze néha vannak jó napjai, olyankor szeret, meg minden.. De a többség ilyen.. Igazából olyan, mintha két személyisége lenne.
Fejérmegyében lakok, Pesthez viszonylag közel. Ennél többet nem szeretnék elárulni, ne haragudjatok.
Nem tudom, hogy hol találhatnék ilyen férfit, illetve nem is szeretnék kihasználni senkit. De köszönöm szépen a tanácsodat!
Keres valami diákmelót ha több pénze lesz kevesebb a hiszti
Nem mintha ez felmentés lenne csak nyugisabb lesz a hangulat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!