Szerintetek mit kéne tennem? Utálom az Anyósomat!
Oh, olyan mint nálunk. Én kedvelem az anyósom, aranyos és imádja a babát, velem se piszkálódik. Viszont az apósom élve elásnám. Egyfolytában iszik s lenéz mindenkit aki nem olyan mint ő. Anyóst ezért néha sajnálom de igazán nem hat meg mivel totálisan elfogadják őt akár milyen p@raszt mivel "tudod milyen". Sok nagyon alpári, sértő és megalázó dolgot mondott, a fél éves unokáját se látta még mert nem érdekli.
Mikor a keresztelő volt már betelt a pohár s párom megmondta nem akarjuk látni. Persze a családja (anyós + párom tesói) meginvitálták lesz@rva mit mondtunk s addig dumáltak neki míg eljött. Köszönni se köszönt, a gyerekre se nézett csupán annyit volt képes hozzáfűzni én milyen kövér vagyok s a keresztanyát kelet volna megfektetni a férjemnek. De a kislányt is leszólta mondván biztos már oviban megd.gják. :P Ezek után szerintem te is elleszel nélkülük.
Én a problémátok okát akkor is csak a férjedben látom.Az Ő anyáról van szó,neki kellene a sarkára állnia vele szemben,és a családja békéjét téged a feleségét megvédeni.Ha az én anyám lenne ilyen hatással a családi életünkre az az én hibám lenne ha hagynám,ha a férjem anyja,akkor az Ő hibája.Mindenki tegye rendbe a saját szüleit!Olyan nincs,hogy nem tudja,hacsak nem helyezi a családja elé őket.Ha igen,akkor a bajok nem kicsinyek,az illető nem tudja a fontossági sorrendet.
Vannak ilyen beteg anyukák,akik minden képen meg akarják mutatni,hogy az ő kicsi gyerekükre még mindig ők vannak a legnagyobb hatással.A baj,hogy ezt úgy akarják megmutatni,hogy a családjuk ellen uszítják őket.A még nagyobb baj,ha a gyerek még valóban anyuci kisfia,és meg tudja vele tenni akárcsak 5 évesen,úgy tudja befolyáslni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!