Szerintetek mit kéne tennem? Utálom az Anyósomat!
No, akkor ideje felnőnöd végre. Közlöd a férjeddel, hogy mivel az anyukája mindenféle dolgokat rádkiabált, nem jöhetnek a keresztelőre, hacsak bocsánatot nem kér.
És ehhez tartod magad. Nem vagy hajlandó elrontani azt a napot.
Aztán majd a fia ezt beadja neki, ahogy akarja. És ha el akar jönni, akkor ELŐTTE eljön és megbeszélitek. Ha nem jön, őgy is jó.
Egyébként meggyőződésem, hogy a gyereknek nincs szksége olyan nagyszülőre, aki gyűlöli a szülőt. Mert a gyerek pontosan érzi a feszültséget és nem fogja szeretni a nagyszülőt. Úgyhogy tök felesleges erőltetni, én nem is küzdenék vele.
És nem járnék el olyan emberhez kéthetente, akit utálok, még a férjem kedvéért se. A férjem soha nem is kérne tőlem ilyet.
Ja, rasszista gyereket nem nevelsz, de az nem gáz, hogy olyan példát lát, hogy az anyja utálja a nagyanyját. Hááát...
Nem az anyósod miatt megy tönkre a házasságotok, ha tönkremegy, azért ketten (és csak ketten) lesztek felelősek a férjeddel. Tök mindegy, milyen az anyós, mit csinál, a házasság 2 ember kapcsolata. Ha tele tudja beszélni a férjed fejét, abban is ketten vagytok hibásak, a férjed azért, mert nem bízik benned, te meg azért, mert a kapcsolat és a bizalom soha nem egy emberen múlik.
Szóval nem kell a felelősséget hárítani.
Anyukád meg felnőtt ember, intézze el a dolgukat az anyóssal, ha sérelem éri.
Mi lenne ha a keresztelő előtt beszélnétek?
Amúgy én nagymamám is ilyen gonosz anyós nem fog változni!
Csak rosszabb lesz.
Ja, rasszista gyereket nem nevelsz, de az nem gáz, hogy olyan példát lát, hogy az anyja utálja a nagyanyját. Hááát...
És az nem gáz, hogy a gyerek olyan nagyanyát lát, aki utálja az anyját?
Persze meg kéne hallgatni a másik felet is,de én úgy gondolom,hogy soha nem bántottam anyósomat.Amikor oda mentünk,akkor mindig vigyorogtam neki,úgy csináltam mindent,hogy abból soha ne legyen probléma."Kinyaltam a seggét is"Az esküvőnk is olyan volt,amilyet Ő elképzelt.Még a férjemnek sem mondtam semmit az anyjáról,inkább Anyukámnak panaszkodtam.Nem is értettem,hogy miért kiabál rám olyan dolgokat.Főleg,hogy nagyon sok minden hülyeség volt,mert nem is történtek olyan dolgok,amiket mondott.Anyósom szerint az email,amit küldött az volt a bocsánat kérés.Amibe leírta,hogy minden,amit mondott az én érdekemet szolgálja (köpködte Anyukámat,tesómat - ez tényleg az én érdekem)De szó szerint nem kért bocsánatot.
Az meg,hogy azért nem látogatja a gyereket,mert nem beszélünk hülyeség.Anyukámat 2 lábbal sem tudnám kirugdosni,ha Ő látni akarja a gyereket.
A férjemet én nem tíltom az anyjától.Ha akar,mehet.
Én sem vagyok jobb,nem tudok megbocsátani.Most már csak túlélni szeretném a keresztelőt.
Párválasztáshoz egy új család is tartozik, tetszik vagy sem, így van.
Te mit szeretnél, egyáltalán tudod?
Forduljon a férjed is az anyja ellen?
Mi lesz ha te leszel az anyós szerepben és téged is utáni fognak?
Nem, nem vagyok anyós!:)
Szerintem magaddal van a legtöbb gondod, ez a "haragtató vagyok" hosszútávon a te életed mérgezi meg és teszi tönkre esetleg a házasságod is. Megéri annyira büszkének lenni? Nem csak másoknak kell hozzád alkalmazkodni , neked is kell.
Te lennél a férjed helyében , mit tennél?
Egyáltalán végig gondolod mit csinálsz?
Nem csak az anyósod bünteted, hanem akit szeretsz a férjedet is az örökös sértődöttségeddel.
Tanácsolom beszéld át magaddal, vagy keress meg egy phszihológust, ha egyedül nem vagy képes megoldani. /Nem kell mindenkinek tudni róla./
Mindenképpen hívd meg az anyósodat a "nagy napra" ha megteszed meglátod mindenki boldog lesz. Még te sem utálattal gondolsz az anyósodra.
Kívánok neked egy okos jó döntést és boldog életet!
Nem azt akarom,hogy fordúljon a férjem az anyja elle.Csak azt szeretném,hogy álljon ki mellettem.Mégiscsak a gyerek és vagyok a családja.Mikor a balhé volt egy rohadt szót sem szólt,sőt!Utánna még engem csesztetett,mert az anyja nem fog változni,nekem be kellet volna nyelnem ezt is.Na nem.Itt telt be a pohár!
Képmutató?Nem igazán.Anyósom soha nem akart velem beszélni telefonon,de mikor náluk voltunk,akkor kedves volt.Úgy gondoltam,hogy nála ez a normális,és engem nem nagyon zavart.A férjem miatt próbáltam a kedvére tenni,de nem csináltam olyat,amivel meghazuttolom magam.Ha a balhénál nem szóltam volna,akkor lennék képmutató,mert az már nem én lettem volna.
Esküvő.Én nő létemre soha nem álmodoztam róla.Nekem aztán tényleg baromira mindegy volt.Én csak hozzá akartam menni a férjemhez.Két tanús esküvővel is beértem volna.Engem se a ruha,se a virág és a felhajtás nem érdekelt soha.A férjemnek voltak elképzelései,neki voltak esküvővel kapcsolatos álmai.Mivel nekem nem,hát akkor legyen olyan.Erre anyós addig duruzsolt a fülébe,amíg minden olyan lett,amilyet Ő akart.A végén nem tetszett a férjemnek,mert Ő mégsem ilyet képzelt el,de nem mert szólni.
Azzal még megvédeném magam,hogy anyósomnak az után voltak a "legjobb" húzásai,mikor 8 hónapos terhes voltam,volt egy balesetünk,a férjem 3 napig kórházban volt,és a kocsi totálkárra tört.Na anyós ezek után rúgott még belénk nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!