Lehetséges e hogy 2 hónapos kisbabám " érzi" hogy utálom az anyósomat, és ezért nem marad meg az ő kezében?
Minden módszerrel meg akarta akadályozni, hogy hozzámenjek a fiához, mert ő mást gondolt ki neki. Mikor itt van nálunk, ideges leszek, szinte a falra mászok arra a 3-4 órára, amit nálunk tölt. Próbálom magam türtőztetni, de mikor látom hogy a fiam tekereg a kezében és sír, rövid időn belül kiveszem a kezéből. Nálam általában megnyugszik. Van a kisbabáknak ilyen receptoruk, vagy valami más lehet az ok? Ha igen, mi?
Igen.Megérzi a babád.Nálunk is ez van.
Pláne mikor elkezdi"jajj,ha majd nagyobb leszel,e´jössz hozzánk...."ettöl a faknak megyek.Csak sajna akkor is a nagymamája......
Nagyon furcsa, de nálunk is ez volt a helyzet: nagyanyám az esküvő napján felpofozta apámat, hogy hogyan volt képes elvenni "ezt a nőt" - holott amikor megismerkedtek, pont ő volt az, aki biztatta apámat, hogy hódítsa meg (apámék elég szegények voltak, anyámék pedig gazdagok, nagyanyám azt gondolta, hogy anyukám szülei majd őt is eltartják a gyerekeivel együtt a rokonságra hivatkozva).
Pici koromban én is, és az öcsém is mindeketten bömböltünk, ha a nagyanyám vett fel minket. Most, felnőtt fejjel pedig megértettem, hogy miért... :) A gyerekek megérzik a gonoszságot...
Szia!
Igenén is ebben a cipőben jártam,járok.
Nagyon sajnálatos,de én sem bírom elviselni sokáig az anyóst,sőt a kislányát sem.A kicsibabám nem is maradt el egyikkel sem,mindig sírt a kezükben.Persze én nem hagytam,mindig elvettem.Útállom ha a gyerekem közelébe jönnek,mert állandóan inzézkedni szeretnének nálunk,főleg gyerekügyben.Én meg nem hagyom,és nem is fogom.
Részvétem neked is,üdv.
Szia!Nálunk a sógornőm nagyon utál engem, a lányomat is nagyon nem akarta, sőt...
De ezzel együtt igyekszem nem átvetíteni a lányomra az én érzéseimet, azt gondolom majd Ő eldönti kihez hogy viszonyuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!