Szerintetek is lusta vagyok, ha napi kilenc ora megfeszitett munka utan nem vasalom ki a parom poloit?
én egyetem mellett dolgozok napi 10-12 órát vagy 2 éve...fél évembe és rengeteg veszekedésbe telt,mire rávettem,hogy ő is megtud,megkell csinálnia dolgokat,egyedül nem vagyok hajlandó (8órában irodában dolgozik 5 nap)
a "más nők megtudják"-ra én csak annyit reagáltam,hogy akkor menjél más nőkhöz,meg hogy nézd meg a saját anyád (aki egyébként irto jó fej),ő max 3 naponta főz,a férj takarit és az vasal,akié a ruha...mai napig nemtudom honnan vette hogy ez a nő dolga,otthon se ezt látta...most már itthon se:D
Én is vendéglátásban dolgozom, úgyh ismerős a szitu. Szerintem te nem vagy normális ha egyáltalán foglalkozol vele, h mit mond. Ugyanolyan kezei vannak, mint neked, előbb-utóbb rákényszerül, h megcsinálja.
Ha nem tetszik neki, el lehet menni...
Én nem vittem a táblát, mikor a nők az emancipáció miatt tüntettek, de....
Nem kell kinyalni a férj valagát, minden egyes kívánságánál, de hogy a pi.csába tud itt minden nő, ilyen szarságon felháborodni.
Akkor majd lehet rinyálni, ha maga vasal és elmegy benne nőzni.
Bezzeg megy a sírás, hogy elfelejtette a születésnapomat, nem állt elém, mikor egy habzó szájú kutya rohant felém.
Szarok rá, ki vasalja ki a pólót nálunk. Az éppen aki ráér.
Kívánom, legyen ez a legnagyobb gondotok az éltben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!