Szerintetek is lusta vagyok, ha napi kilenc ora megfeszitett munka utan nem vasalom ki a parom poloit?
Ez a "más nő is ezt csinálja" meg "a nőknek ez a dolguk" felfogás tartja fenn a mai patriarchális társadalmat a férfiak (és férfias pozíciók pl főnökök) privilégiumaival együtt. Meg kell ettől szabadulni, mert burkolt és nyílt elnyomáshoz vezet.
Ebben az esetben pl. nyilvánvaló, hogy nem a Te feladatod az ő pólóinak a vasalása, sőt, a kupit sem lehet rád fogni, és pont. Állj elé, mondd meg szépen, hogy "márpedig mostantól drágám a te dolgod lesz, hogy nagyrészt rendet tarts, mert én többet dolgozom házon kívül." :)
két hét sexmegvonás, és úgy vasal mint a kisangyal ^^
amúgy sosem értettem ezt a munkamegosztás dolgot, ha különélne megcsinálná...csináljátok úgy: mindenki a maga "szemetét"..vagyis, te csak azt mosogasd el amiből te ettél, és így tovább..előbb utóbb csak rájön hogy nem szaladgálhat három hetes koszosruhában..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!