Szerintetek is lusta vagyok, ha napi kilenc ora megfeszitett munka utan nem vasalom ki a parom poloit?
Sajna otthonról hoza ezt a dolgot de te légy erős és még most neveled rá a házimunkára úgyanugy mint egy gyereket.
Osszátok el a tennivalókat és ha nem csinál meg valamit te is piszkáld és közöld hogy nem vagy az anya.
És még tévét is nézel, mi? Lusta vagy, de olyan lusta, hogy még ilyet nem láttam, pedig éltem együtt vagy 1000 nővel, és házasságban is legalább harminccal.
Viccen kívül: a párod akár meleg kajával is várhatna a héten 2..3 nap, ahelyett, hogy piszkálódik, és követelőzik. És ha stúdióban dolgozik, valószínűleg a mosógépet, meg a vasalót is tudja kezelni... (Nem olyan nehéz vasalni, én nem is adom ki a kezemből ezt a munkát.) (37/F)
Szia, nekem az elozo parom volt ekkora gyoker, meg az apja is azert utalt, mert nem vasaltam ki az osszes ruhajat egybol minden mosas utan a kisfianak, ahogy azt egy rendes haziasszony teszi. Kokori, soviniszta felfogas, sajos szerintem az ilyen nem valtozik, jobb, ha atgondolod a jovodet vele. Igaza van az elottem szolonak: gondolj bele, ha gyereketek is lenne! Az ilyen faszi nem not akar, hanem haziszolgat. Bocs, hogy ilyen indulatos voltam, de most visszaemlekeztem milyen erzes volt egy ilyen emberrel elni...
Szoval egyaltalan nem vagy lusta, ulj le vele komolyan beszelgetni es ha nem valtozik, akkor fuss olyan messzire, amennyire tudsz!
Ha még egyszer azt mondja, hogy más nők is így élnek, említsd meg neki, hogy más nőket meg eltart a férjük, és nem kell még a munkában is gürcölniük.
Szerintem egy párkapcsolat a közös háztartásról (is) szól. Ezt nem a nőnek kell egyedül fenntartania. Nálunk az a helyzet alakult ki, hogy én keresem a pénzt, a feleségemnek nincs munkahelye, hanem vezeti a háztartást, neveli a gyerekeket. Szerencsére az én feleségem nem karrierista, így neki is megfelel így. S én sem panaszkodom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!