Szerintetek is lusta vagyok, ha napi kilenc ora megfeszitett munka utan nem vasalom ki a parom poloit?
A pólót semmi értelme kivasalni, meg mást sem. Azt hittem, csak lányoknak van ilyen vasalási rögeszméjük, de úgy látszik, a párodnak is.
Annak, hogy nem végzel el valamilyen munkát, ebben az esetben a vasalást a lustaság csak az egyik lehetséges oka, de most valóban arról van szó. Nincs hozzá, kedved, fáradt vagy, stb. Más kérdés, hogy a lustaság ebben az esetben egyáltalán nem a szokásos pejoratív módon értendő, hanem teljesen természetes igényként. Naná, hogy fáradt vagy.
Egyébként meg, mint már mások rámmutattak, nem kell sztereotípiákból kiindulni. Nem tartozik a nők általános társadalmi feladatai közé a vasalás. Ha megteszed, az egy szivesség részedről, amit nem várhat el. Ha mégis elvárja, keressen magának olyan társat.
Fontos neked, hogy azok a pólók ki legyenek vasalva?
Fontos neki, hogy azok a pólók ki legyenek vasalva?
Ha igen, mit tesz érte?
nem,szerintem a sarkadra kellene állnod és pasiddal kellene közölnöd,hogy nem a cselédje vagy,hanem a társa...az én párom sosem várná ezt el tőlem,sőt,kérés nélkül segít és szerintem így a normális.Nem a múltban élünk,ahol a nőnek tényleg csak a házmunka volt a dolga-és ezt akkor jogosan is várta el a férj,hanem a jelenben,ahol a nő is megdolgozik a pénzért-szóval nem értem,hogy MIÉRT NEKED kellene kivasalnod az Ő PÓLÓJÁT?Miért,mert nő vagy?Én nem tűrném az 100...
21/L
Én is dolgozok, de nekem nem esik nehezemre, hogy 2 perc alatt kivasaljak egy pólót, ha már egyszer az én felsőmet is ki kell vasalni.
Amúgy nem vagy lusta,inkább csak kényelmes és emancipált.
A lustaság nem itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!