Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek csak addig férfi a...

A nőknek csak addig férfi a párjuk, amíg még nincs gyerek?

Figyelt kérdés
Utána csak apa és családfenntartó? Sk helyen van ilyen probléma?
2019. jan. 30. 20:36
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
57%
"A bunkóságot meg hiába csomagolják be attól még bunkóság marad, ez van." - aha... egyébként a 14:48-as vagy a 15:00-ás szösszenetedre célzol ezzel a megállapításoddal? Mert tény, mindkettő elég ordas bunkóságra sikeredett...
2019. jan. 31. 19:42
 42/51 anonim ***** válasza:
33%
Nem, mondjuk arra a szösszenetre mikor "végletekig kihasználható baleknak" nevezted a férfitársaidat, akik nem érzik magukat elhanyagolva, leppattintva mert gyerekük született. Uram bocsá, még örülnek is neki.
2019. jan. 31. 19:58
 43/51 anonim ***** válasza:
50%

"mikor "végletekig kihasználható baleknak" nevezted a férfitársaidat, akik nem érzik magukat elhanyagolva, leppattintva mert gyerekük született" - elkeserítlek, bár Magyarországon tényleg tragikusan sok a funkcionális analfabéta, azért az ilyen fórumokon megnyilvánulók zöme képes a szövegértő olvasásra.

Tudod, a fenti egyenlet megoldása NEM AZ, hogy "minden férfi balek,akinek gyereke születik", hanem az, hogy szerencsére vannak normális nők is szép számmal, akik nem fogják a gyereküket a társuk elé pakolni,akik nem várják el, hogy körülöttük forogjon a világ pusztán azért,mert megszültek egy gyereket - ami persze nyilván nem szégyen, de nem is érdem, hanem egy biológiai állapot. Amelyik férfinek normális nő jut, aki nem is akarja kihasználni, aki azért, mert szült, nem szűnik meg társnak lenni, az ugyan miért érezze magát baleknak???

Ellenben te a #31-edben tényleg durván megsértetted azokat a nőket, akik képesek első sorban TÁRSAK maradni... meg úgy az egész "írói munkásságoddal" azokat a férfiakat és nőket, akiknek a párkapcsolat legfőbb értelme a pár... pedig linkeltem neked még olvasni valót is

Erről ennyit.

Úgyhogy Kérdező, a kiírt "A nőknek csak addig férfi a párjuk, amíg még nincs gyerek?" kérdésedre a válasz, hogy sajnos vannak ilyen nők IS - na őket kell villámsebesen lapátra tenni...

2019. jan. 31. 20:47
 44/51 anonim ***** válasza:
43%

"Tudod, a fenti egyenlet megoldása NEM AZ, hogy "minden férfi balek,akinek gyereke születik", hanem az, hogy szerencsére vannak normális nők is szép számmal, "

Igen biztos ezért vágtad a pofámba azt is, hogy az én ideálom a fenti férfi, mert ki mertem fejteni hogy senki nem lesz elhanyagolt !!pusztán azért!!!, mert nem ketten hanem hármna alkotnak egy családot a továbbiakban.

Hiába magyarázkodsz, és szépíted utólag a bizonyítványod ez a "vannak normáis nők" és társai nem szerepelt egy korábbi írásodban sem. Cserébe előhozakodtál az anyagiakkal, mert nyilván a gyerekes nőt csak eltaratni lehet, akinek kuss a neve mert a férfi dolgozik. És az írásomra egyből a "balek férfiakkal" reagáltál. Itt senki nem analfabéta, ellenben te nagyon szereted csűrni csavarni a mondókádat és csak akkor vagy képes emberi stílusban megnyilvánulni ha már számonkérik rajtad.

Az ég világon semmi baj nem lenne a véleményeddel ha nem egyből egy általánosíással támadnál rá ismeretlen emberekre.

2019. jan. 31. 21:02
 45/51 anonim ***** válasza:
51%

Hogy ki támadott kit, ezt szerintem nyugodtan az értően olvasni képes válaszadókra bízhatjuk...

"Hiába magyarázkodsz, és szépíted utólag a bizonyítványod ez a "vannak normáis nők" és társai nem szerepelt egy korábbi írásodban sem." - ezzel meg természetesen nem mondasz igazat:

"#28, Én elhiszem, hogy neked a korlátlanul kihasználható balek a férfiideál, de ettől még egyetlen férfi sem válik azzá. Most őszintén, akinek jut normális TÁRS is (a férfiak zöme) az" - írtam.

"Cserébe előhozakodtál az anyagiakkal, mert nyilván a gyerekes nőt csak eltaratni lehet, akinek kuss a neve mert a férfi dolgozik." - ebben szintén nem mondasz igazat, én a "Még valami faszimenetgető szöveg, hogy milyen okból nézik lábtörlőnek a nőket? Amúgy uraim: NEM csak az anyuka maradhat otthon a gyerekkel,. Át lehet venni a helyét ha a házi rabszolga szerep annyira könnyűnek tűnik." férfi-ellenes és demagóg szövegre reagáltam.

Úgyhogy csá, sánta vau!

2019. jan. 31. 21:22
 46/51 anonim ***** válasza:
49%

"Amúgy uraim: NEM csak az anyuka maradhat otthon a gyerekkel,. Át lehet venni a helyét ha a házi rabszolga szerep annyira könnyűnek tűnik"

Ez teljesen így van! Mi a bajod vele? A nő a világ szemete mert "belefúlad" a babázásba, de te nem tennéd meg ugyan ezt hogy kiszabaduljon és ő menjen dolgozni míg te otthon vagy? Hova lett a nagy "én utálom az anyucikat akik ozzá vannak nőve a babucihoz?" Modern 21. századi női felfogás, megosztják a gyedet.

Jaa hogy még a végén kiderülne hogy nem is olyan egyszerű, mint amilyennek gondoljátok? Meg a gyerek a nő dolga? Jobban nem tudsz ellentmondásba keveredni magaddal?

2019. jan. 31. 21:41
 47/51 A kérdező kommentje:
Hát elég nagy vitákat generált a kérdésem,de nem ez volt a cél! Amit azért tudni kell:nem vagyok féltékeny a gyerekre(5éves)de a születése óta sok minden változott,és ami egy férfinek fontos, sajnos a szexuális életünk is nyilván negatív irányba.Amit még a női válaszolóknak leírnék az az hogy a napi 10 óra meló után még az otthoni teendőket is ellátom,nem csak haza érek és ledöglök a tv elé,és persze igyekszek még a gyerekkel is foglalkozni.
2019. febr. 1. 20:49
 48/51 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, de számomra sem vonzó szexuálisan a tudat, hogy valaki apuka.

A gyermektelen férfi a vonzó.

2019. febr. 2. 11:48
 49/51 anonim ***** válasza:
37%
"nagyon egyszerű, az ember azért választ társat, hogy azután egymásnak az elsők és legfontosabbak legyenek..." Az ilyenek nem társat választanak, hanem új csicskát mert az anyjuk már nem játssza a cselédet. HA az ilyen férfiak társak lennének, akkor segítenék a nőket a gyermek gondozásában, hiszen KETTEN hozták össze.. És mondjuk érdekelné őket hogy a nő ne zombuljon bele csak a háztartásba, meg a huszonnégy órás szolgálatba a gyerek mellett, nem hogy még basztassák is hogy miért szorultak második helyre. Talán mert ők nem magatehetetlenek, kiszolgáltatottak mint egy csecsemő....
2019. febr. 2. 12:10
 50/51 anonim ***** válasza:
68%

Jaj ne tegyetek már úgy mintha az ÉdesAnyák olyan hú

de keményen dolgoznának xD Lótúrót nem csinálnak, otthon dekkol a legtöbb és vagy üvöltözik a gyerekeivel vagy tojik rájuk, min t a szomszéd idős párocska lánya, tinyomott 2 gyereket, ide hordja őket, egész nyáron a vonyításukat hallgattuk. Szerencsére tojt még egyet, szóval most már hárman trimbolnak majd. Nem kell túldrámázni, menjetek dolgozni, visszasírjátok a semmittevést.

2019. febr. 2. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!