A nőknek csak addig férfi a párjuk, amíg még nincs gyerek?
Nagyon helytelen, de sajnos sok házasságban tényleg így van.
A baba születésekor, sőt, már a várandósság ideje alatt is nagy mértékben átalakul a
Leírtam, egy hivatalos, ELTE tanulmány eredményét, erre töröltettek?
Akkor minek írtok ki kérdést, ha nem bírjátok az igazságot?
Na mindegy, lepontozok mindenkit!
OFF: Kuld mar el nekem az eltes tanulmany eredmenyet privibe. ELORE IS KOSZI.
Valasz:nekem addig volt ferfi a parom, amig ugy viselkedett.van kisgyerekunk es hat latom most mar a felsorolt 3-bol egyik se ugy igazan. Még talan apanak elmegy, de csak ha joindulatu vagyok. Magat csaladfenntartonak gondolhatja, de ha en nem viszem a haztartast, akkor o kenyeret enne csak az egyszer szaz. Igy amiota gyerekunk van valahogy a felnezek ra mekkora ugyes ferfi elegge elparolgott belolem es leszalltam a realitasok talajara.
"Amúgy uraim: NEM csak az anyuka maradhat otthon a gyerekkel,. Át lehet venni a helyét ha a házi rabszolga szerep annyira könnyűnek tűnik." - helyes, anyuci meg elhúz napi 8-12 órában eltartani a családot... és mellette természetesen részt vesz a házi munkában meg a gyereknevelésben... na, szerinted a nők többsége megtapsolná az ötleted?
(fenéket, rögtön az a kórus következne, hogy "de a kicsikebabának első sorban az anyucikára..." )
Ja, és: "Akkor én is kérdezek: sok férfi miért érzi alapnak hogy a kisbaba csak utánuk jöhet?" - nagyon egyszerű, az ember azért választ társat, hogy azután egymásnak az elsők és legfontosabbak legyenek... lehetőleg az ásó-kapa-nagyharangig... olyant nem játszunk, hogy nekem továbbra is a társam legyen az első, de neki én már a kicsibaba (meg önmaga, mert ugye rá van szüksége a kicsibabának) után következem...
Persze lehet, hogy valaki mazo, szeret szenvedni, ezért belefér neki az egyenlőtlen kapcsolat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!