Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek csak addig férfi a...

A nőknek csak addig férfi a párjuk, amíg még nincs gyerek?

Figyelt kérdés
Utána csak apa és családfenntartó? Sk helyen van ilyen probléma?
2019. jan. 30. 20:36
1 2 3 4 5 6
 11/51 Karena26 ***** válasza:
82%

Nagyon helytelen, de sajnos sok házasságban tényleg így van.

A baba születésekor, sőt, már a várandósság ideje alatt is nagy mértékben átalakul a

2019. jan. 30. 22:17
 12/51 anonim ***** válasza:
86%
En pont forditva erzem a sajat helyzetunkben: azota „ csak“ anyuka vagyok, es faj ez nekem. Szerintem vissza fogunk talalni egymashoz,, de azert meg.. faj.
2019. jan. 30. 22:18
 13/51 anonim ***** válasza:
47%

Leírtam, egy hivatalos, ELTE tanulmány eredményét, erre töröltettek?

Akkor minek írtok ki kérdést, ha nem bírjátok az igazságot?

Na mindegy, lepontozok mindenkit!

2019. jan. 30. 22:25
 14/51 anonim ***** válasza:
33%

OFF: Kuld mar el nekem az eltes tanulmany eredmenyet privibe. ELORE IS KOSZI.

Valasz:nekem addig volt ferfi a parom, amig ugy viselkedett.van kisgyerekunk es hat latom most mar a felsorolt 3-bol egyik se ugy igazan. Még talan apanak elmegy, de csak ha joindulatu vagyok. Magat csaladfenntartonak gondolhatja, de ha en nem viszem a haztartast, akkor o kenyeret enne csak az egyszer szaz. Igy amiota gyerekunk van valahogy a felnezek ra mekkora ugyes ferfi elegge elparolgott belolem es leszalltam a realitasok talajara.

2019. jan. 30. 23:44
 15/51 anonim ***** válasza:
40%
Akkor én is kérdezek: sok férfi miért érzi alapnak hogy a kisbaba csak utánuk jöhet? Miért őket kéne kiszolgálni először, és körülugrálni? Miért veszik alapnak hogy az asszonynak -aki a gyerek mellett is kikészül-de ugye a háztartást is egyedül kell vinnie- frissnek, üdének szexre késznek kéne lenni, mert különbben szegény férfiember el van hanyagolva? Miért alap a pasik többségének hogy NEM végzi el a háztartási munka ráeső részét (nem, nem SEGÍT benne, az az ő dolga is) de a gyerek ellátásában SEM segít?
2019. jan. 30. 23:57
 16/51 anonim ***** válasza:
35%
"Miért alap a pasik többségének hogy NEM végzi el a háztartási munka ráeső részét (nem, nem SEGÍT benne, az az ő dolga is) de a gyerek ellátásában SEM segít?" - mindezt amellett kérded, hogy a férfi mondjuk dolgozni jár, a nőt meg azért fizetjük mindannyian közpénzből, hogy a családdal, gyerekkel tudjon időt tölteni???
2019. jan. 31. 00:50
 17/51 anonim ***** válasza:
45%
Ó, hagyjuk már. akkor is a nő nyakába van szakítva a háztartás ha nyolc órában húzza az igát. Még valami faszimenetgető szöveg, hogy milyen okból nézik lábtörlőnek a nőket? Amúgy uraim: NEM csak az anyuka maradhat otthon a gyerekkel,. Át lehet venni a helyét ha a házi rabszolga szerep annyira könnyűnek tűnik.
2019. jan. 31. 01:16
 18/51 anonim ***** válasza:
40%
Ja, és nem csak egy-két napra, ami után megkönnyebbülve lehet visszapasszolni a nőnek a csicskaszerepet...
2019. jan. 31. 01:17
 19/51 anonim ***** válasza:
47%

"Amúgy uraim: NEM csak az anyuka maradhat otthon a gyerekkel,. Át lehet venni a helyét ha a házi rabszolga szerep annyira könnyűnek tűnik." - helyes, anyuci meg elhúz napi 8-12 órában eltartani a családot... és mellette természetesen részt vesz a házi munkában meg a gyereknevelésben... na, szerinted a nők többsége megtapsolná az ötleted?

(fenéket, rögtön az a kórus következne, hogy "de a kicsikebabának első sorban az anyucikára..." )

Ja, és: "Akkor én is kérdezek: sok férfi miért érzi alapnak hogy a kisbaba csak utánuk jöhet?" - nagyon egyszerű, az ember azért választ társat, hogy azután egymásnak az elsők és legfontosabbak legyenek... lehetőleg az ásó-kapa-nagyharangig... olyant nem játszunk, hogy nekem továbbra is a társam legyen az első, de neki én már a kicsibaba (meg önmaga, mert ugye rá van szüksége a kicsibabának) után következem...

Persze lehet, hogy valaki mazo, szeret szenvedni, ezért belefér neki az egyenlőtlen kapcsolat is...

2019. jan. 31. 01:28
 20/51 anonim ***** válasza:
50%
Újabb kiváló okok arra, hogy miért tökéletesen felesleges szaporodni. Csak és kizárólag azért csinálják emberek, hogy valami értelmet erőszakoljanak az üres és értelmetlen életükbe, aztán utána jól rommácsalják egymást, 20 évvel később meg válás. Bravissimo.
2019. jan. 31. 07:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!