A nőknek csak addig férfi a párjuk, amíg még nincs gyerek?
"helyes, anyuci meg elhúz napi 8-12 órában eltartani a családot."
Jajj de édi, szóval a köreidből indulsz ki ahol a nő szül a nagy büdös semmire, és a képébe lehet vágni hogy "én tartalak el".
És ahol a nő jó munkahelyről megy el szülni, jó fizetéssel? Ahol nagyobb a CSED összege mint sok ember fizetése, és maximum gyedet kap utána? Aztán nem derogál neki bölcsödébe adni a gyereket hogy 3. évben ne csak koszos 23 ezer legyen a bevétele?
Értem én azt hogy felétek ez elképzelhetetlen de elég sok családban ez a normális.
Ahogy az is normális hogy a férfi nem óriáscsecsemő, brühühühüüh ugye én vagyok az első? Hanem egy 3 fős családban mindenki egyforma. Mindenki egyenlő.
És képzeld amíg az önmagát ellátni képtelen csecsemő ott üvölt nem a pasikának terít meg először "anyucika", mert ha neki ez így igénye akkor húzzon haza a saját anyucikájához.
Na kb ennyi. Ezért kell felnőtt embert társul választani nem vinnyogó óráscsecsemőt, aki abszolut figyelmet követel magának és pelenkás egyedekre féltékeny. Mert a csúnya gonosz kisbabára ránézett az anyapótlék felesége. Igen gúnyoljuk is ki a csecsemőt mert ezzel most kva menők vagyunk :)
"És igen, a így anyuka az adófizetők pénzén otthon lehet, ne nagyon vârja el a férjétől hogy munka után anyuka feladait is ellássa"
Kíváncsi lennék mit tettél le te eddig az asztalra....tudod ezeknek a nőknek egy nagy rész bizony kitermelte már magának bőőőven azt a pénzt, mert nem csupasz seggel szült más pénzére. A fizetésemből én is fizetek adót ahogy mindenki más. Aztán úgy megnézném az ilyen károgók mennyit tesznek be a közösbe havonta szemben azokkal a nőkkel akikbe épp hogy bele nem rúgnak, mert szült.
Látom a pontozás megindult, csóringeréknek beletapostam a kis lelkükbe. Azonknak akik a kis nettó 120-as fizetésüket féltik a nőtől meg a gyerektől "meréntartalakel húúúzá dógozni" Agyrém komolyan.
És akkor csodálkoznak hogy a nők nem akarnak manapság szülni :)
Ahogy írod utolsó, a "pasik". Ezzel szemben egy felnőtt férfi képes megtalálni a porszívót, szedni magának kaját, stb.
Ja és gyerek nélkül sincs igénye arra, hogy valaki folyton a valagába legyen azt kántálva hogy "te vagy az első, a világ közepe jajj de imádlak te isten". Na most nyilván aki komplexusos, és számtalan helyről szüksége van visszacsatolásra hogy érezze magát valakinek, attól más viselkedést nagyon ne várj :)
Az ilyennel napi 24-ben éreztetni kell hogy ő "anyuci, óhh párdon a feleség kicsi kincse" nehogy sérüljön a kis lelke. Tiszta szeparációs szorongás, komolyan :D
"Ezzel szemben egy felnőtt férfi képes megtalálni a porszívót, szedni magának kaját, stb." - ez abszolút így van, egy felnőtt férfi is tökéletesen képes egyedül élni, én is éltem egyedül évekig minden különösebb probléma nélkül.
Az a kérdés, amit ti feszegettek, az a társas magány problematikája, nevezetesen, hogy miért éljen az a felnőtt férfi egy olyan kapcsolatban, ami sokkal rosszabb az egyedüllétnél is, amitől nem kap semmit... szóval bármennyire is szeretnétek a felnőtt férfi nem a korlátlanul kihasználható balek szinonímája...
Aztán persze lehet felháborodni meg megsértődni, amikor a felnőtt férfi lép a lehúzós energiavámpír kapcsolatból, és keres magának egy normális párkapcsolatot, amiben kap is, nem csak elvárnak tőle...
"Drága" ha egy nő nem napi 24-ben tutujgat mint egy csecsemőt attól még nem élsz társas magányba :)
Látszik hogy nem férfi vagy te hanem óriáscsecsemő felnőtt bőrbe bújva, komoly komplexusokkal és visszacsatolási vággyal. Csak te nem bömbizni kezdesz ha anyuci egy pillanatra nem figyel hanem neten harcoskodsz meg kigúnyolod a csecsemőket, mert az olyan kv menő :)))
Menjél hátha megmelegítették a "tejcikét" és elsszunyadhatsz anyucika ölébe picit :)))
Az meg vicces hogy meg akarod magyarázni, hogy egy családban ahol 2-nél több ember él l egy háztartásban ott a férfi nem kap semmit.
Hát aki ekkora önző farok hogy őt kell körbenyalni napi 24-ben az nem is. Aki meg képes mással is foglalkozni magán kívül az nem érez így. Vond le a konklúziót.
#28, Én elhiszem, hogy neked a korlátlanul kihasználható balek a férfiideál, de ettől még egyetlen férfi sem válik azzá. Most őszintén, akinek jut normális TÁRS is (a férfiak zöme) az szerinted miért utálja önmagát annyira, hogy beérje egy olyan "kapcsolattal", miért ragadjon bele egy olyanba, aminél az egyedüllét is jobb?
Tudsz erre egyetlen ésszerű okot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!