A nőknek csak addig férfi a párjuk, amíg még nincs gyerek?
Definiáld a kérdésben szereplő "férfi", "apa" szót.
Családfenntartót talán értem: gondolom arra gondolsz, aki pénzt hoz a kasszába, azaz akitől várod a mamutot.
Nem értem miért zárja ki egymást a kettő.
Attól mert apa, miért ne lenne férfi, mit hülyéskedsz? :D Vagy arra gondolsz hogy nincs szex, vagy kevesebb? Azon az idő, sok beszélgetés és pszichológus segíthet. Meg persze hogy mindketten egyenlően vegyetek részt a nevelésben.
10, akkor megelőztek, mert én is kb ezt írtam volna.
Fáj, hogy nincs nőd?
És a hűséges segítőkész társ hol marad? Vagy apukád is csak addig volt társa anyukádnak míg meg nem szült téged? Utána mi történt?
Hát, írhatnék egy kisregényt, hogy apukám mennyire szerető, segítőkész, hűséges társa volt anyukámnak, a 12 éven át tartó daganatos betegségben anyukám 2017-es haláláig, de inkább nem írom le.
Kérdező! Jogos a fölvetésed!
De megfordítom a kérdést: nem lehet-e, hogy a baba csak remek ürügy a feleség számára a férjtől való eltávolodásra? Hogy a feleség addig is csak félig-meddig volt benne lelkileg a kapcsolatban, és amikor megszületett a baba, úgy érezte, elérte a célját, most már nem érdekes, mi lesz a házasságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!